Nowa wersja Tind3r Niestety na deploy na serwer zdalny nie ma co liczyc wiec proponuje rownie dobre rozwiazanie z lokalnym serwerem. Bardzo proste dla zelonych.
Rozpakowywujecie gdzies na dysku i tylko uruchamiacie Tind3r.exe. mozecie minimalizowac. Potem wchodzicie na localhost:3005 pokaze wam sie ze nie macie wtyczki, poprzednie mozecie usunac albo wylaczyc klikacie ze chcecie pobrac wtyczke no i przeciagacie zipa do rozszerzen w trybie developera. No i od tej pory mozecie klikac na ikonke rozszerzenia, tylko trzeba pamietac zeby za kazdym razem uruchamiac Tin3r.exe np przy uruchomieniu kompa
@niko444: znów prosi o wgranie pliku: "Note: after download complete, extract zip file, go to url: chrome://extensions/, then toggle on developer mode and just Drag&Drop .crx file.
After that reload the page!"
Pomimo, że wcześniej wgrałem i banglało - teraz po wgraniu nie bangla.
@wildesign: lol u mnie tez zniknelo rozszerzenie, widocznie chrome postanowil usunac je, ale jak wgralem znowu z tego przycisku to dziala moze usuwa po jakims czasie
@niko444: Dobra robota! Zadziwiające, że standardowa wersja webowa jest taka biedna w porównaniu do tind3r. Gdyby jeszcze było sortowanie po odległości, to byłoby idealnie, ale domyślam się, że nie ma, bo nadwyrężałoby to api. Zauważyłem, że sortowanie zniknęło również z nowej wersji mobile.
Niestety na deploy na serwer zdalny nie ma co liczyc wiec proponuje rownie dobre rozwiazanie z lokalnym serwerem.
Bardzo proste dla zelonych.
Pobieracie paczuszke stąd z lokalnym serwerem:
https://mega.nz/#!7cJXCSIQ!1MrfaH1mX5HW55nyGcCy-jlnx8bofuz9cC9IebaeTEs
Rozpakowywujecie gdzies na dysku i tylko uruchamiacie Tind3r.exe. mozecie minimalizowac.
Potem wchodzicie na localhost:3005 pokaze wam sie ze nie macie wtyczki, poprzednie mozecie usunac albo wylaczyc klikacie ze chcecie pobrac wtyczke no i przeciagacie zipa do rozszerzen w trybie developera. No i od tej pory mozecie klikac na ikonke rozszerzenia, tylko trzeba pamietac zeby za kazdym razem uruchamiac Tin3r.exe np przy uruchomieniu kompa
#tind3r
After that reload the page!"
Pomimo, że wcześniej wgrałem i banglało - teraz po wgraniu nie bangla.