Wpis z mikrobloga

Podaję IP serwera do gry w SAMP.

Address: 79.133.194.18:7756

Klient SAMP: http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-R3-1-install.exe
Instalujemy plik w folderze z grą.

Wołam wszystkich z poprzedniego wpisu i widzimy się o 21:00 :D Proponuję też dodać do nicku jakiś tag, np. [W], żebyśmy mogli się odróżnić jeśli na serwerze będą też ludzie spoza wykopu.

Jak kogoś nie ma na liście a też chciałby zagrać to zapraszam, do gry potrzebne jest GTA SA (z dowolnego źródła)+ SAMP podane w linku wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gry #gta #samp
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TKX1: serwera nigdy nie miałem, ale jakiś czas temu właśnie przeszedł mi przez głowę pomysł, żeby otworzyć jakiś taki wykopowy serwer, ale szczerze wątpie, że będzie jakiekolwiek zainteresowanie, widać nawet po tym i poprzednim wpisie
  • Odpowiedz
że będzie jakiekolwiek zainteresowanie, widać nawet po tym i poprzednim wpisie

@BlackWidower: Wiesz nawet rok temu miałem przez krótki okres VPS, postawilem tam serwer sampa. Bo akurat wtedy znalazłem przypadkowo mój stary gamemode z lat kiedy posiadałem serwer. Praktycznie nic się tam nie działo, wbijałem tam tylko aby nostalgicznie się poczuć. Przez 6 lat tkwiłem w świadomości, że ten gamemode usunąłem na amen, lecz przypadkiem znalazłem go na swoim koncie
  • Odpowiedz
@TKX1: sam robiłeś gamemoda? Ja to raz próbowałem się bawić w jakieś stawianie serwera na hamachi bardzo dawno temu, to się czułem jak jakiś Mr Robot jak pisałem skrypt do teleportu na LV xD I w sumie tylko to udało mi się napisać, potem porzuciłem pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeśli kogoś to interesuje to zarówno GTA SA, jak i SA MP działa pod #linux pod #wine 4.0.
Występuje jedynie czasami problem z wpisaniem hasła, poza tym nie zauważyłem problemów.
  • Odpowiedz