Wpis z mikrobloga

Jeśli to jest podobne do aventus Creed, to tak średnio mam ochotę nawet odlewke wąchać. Nie mówię że to zły zapach. Dobry ale bez wow. Jeśli perfumy mają być źródłem komplementów a jednocześnie mam je lubić to już wolę się skropić starym dobrym ysl la nuit de l'homme. A że nie obchodzi mnie co kto myśli o zapachu bo psikam się żeby pachnieć dla siebie to tf ombre leather ftw :) #perfumy
chuckmls - Jeśli to jest podobne do aventus Creed, to tak średnio mam ochotę nawet od...

źródło: comment_hsMz0zT8B2LiYFjXx44HT4FVbS9AH3sA.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chuckmls: To oczywiste że psikasz się tym w czym dobrze się czujesz.
Ja dla odmiany nie założył bym na siebie Ombre Lether nawet jakby mnie o to poprosiła naga modelka victoria secret
  • Odpowiedz
@dmnbgszzz: ja mam jakiś stary batch sprzed 10 lat chyba bo trzyma dość długo. Ale mogę się zgodzić bo kiedyś miałem l'homme edt te jasne ze srebrnym korkiem, trzymały cały dzień, bardzo bardzo je lubiłem, 2 lata temu kupiłem nowe i wietrzały po 3h :/
  • Odpowiedz
Club de Nuit jest bardziej cytrusowy na otwarciu od Aventusa, później zapachy są bardzo zbliżone chociaż dla mnie Armaf jest bardziej zadymiony :) - jest to jeden z moich najbardziej komplementowanych zapachów, gdzie w jednym dniu komplement dostaje od 20 latki jak i 30+ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Posiadam obecny wypust, który przez 6-7h jest mocno wyczuwalny, a bliskoskórnie pozostaje nawet do 12-13h!
  • Odpowiedz
@Wygryw_z_wyboru: Istnieją !
Mam tylko klona, miejmy nadzieję świetnego jak prawie wszystko od Alexandrii.
W każdym razie mówię o Boschetti dela Costa.

Jeśli Creed Jardin di Amalfi pachnie jeszcze lepiej, to urywa dupe po całości, to jest WOW przez duże W.
Kosztuje majątek bo to chyba jakieś premium od creeda.
  • Odpowiedz
@vaaniE: można się śmiać z invictusa .. ale jest bardzo komplementowanym zapachem, mam butelkę z dawnych lat, moja kobieta sobie nim psika moje koszulki do spania jak mnie w domu nie ma :) A jak się popsikam tabbaco oud to "znowu żeś kostkę do kibla zakładał?" ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz