Wpis z mikrobloga

Jeśli to jest podobne do aventus Creed, to tak średnio mam ochotę nawet odlewke wąchać. Nie mówię że to zły zapach. Dobry ale bez wow. Jeśli perfumy mają być źródłem komplementów a jednocześnie mam je lubić to już wolę się skropić starym dobrym ysl la nuit de l'homme. A że nie obchodzi mnie co kto myśli o zapachu bo psikam się żeby pachnieć dla siebie to tf ombre leather ftw :) #perfumy
chuckmls - Jeśli to jest podobne do aventus Creed, to tak średnio mam ochotę nawet od...

źródło: comment_hsMz0zT8B2LiYFjXx44HT4FVbS9AH3sA.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wygryw_z_wyboru: Po kodzie wychodzi mniej więcej ~180zł za 60ml flakon. Też nie jest tanio ale to jedyna akceptowalna dla mnie cena.
Do tej pory miałem szczęście kupić kilka od ziomka z Warszawy, natomiast szykuję sie na kod i zobaczę jak to wyjdzie z przesyłką, najlepiej zamówić w kilka osób, ale też nie za dużo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@chuckmls: moja różowa ostatnio mi dała próbkę invictusa bo z czymś dostała w d., mimo mojej nienawiści do niego psiknąłem na nadgarstek. Kazała mi wietrzyć mieszkanie i więcej nawet w kiblu nie używać.
  • Odpowiedz
  • 0
@kakkerlak: widzisz, każdy ma swój gust, pewien celebryta ocenił tutaj kilka zapachów 10/10 ja bym im dał 3 max. Opinia zawsze subiektywną pozostanie. Wszyscy się jaraja dior sauvage, mam miniaturkę chyba od ponad 10 lat i czasem sobie powacham żeby utwierdzić się w przekonaniu że to nie dla mnie, zostało więcej niż pół..
  • Odpowiedz