Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +325
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Mam #pytanie do #niebieskiepaski i #rozowepaski
Co sądzicie o relacjach fwb? Byliście może kiedyś w takim czymś? Polecacie? Nie? Gardzicie tym?
Jestem różowy lvl25, zabiegany korpoludek, pewien niebieski (lvl30) mi niedawno zaproponował taki układ: regularne spotkania: mile spędzony wieczór z winkiem/filmem i s--s.
#zwiazki #fwb
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Aktualnie 4 takie układy jednocześnie
Nie polecam tych filmów i winek bo można popsuć oczy i się rozpić.
Oczywiście mówię o poważnym fwb, a nie o takim, gdzie druga osoba ma po kilka takich osób i tutaj po prostu mówimy o niezobowiązującym seksie. Ideą fwb jest to, by radzić sobie z napięciem seksualnym w cywilizowany sposób, a nie r----c z kim popadnie. Masz jednego sprawdzonego partnera, potrzebujesz seksu,
Bulszit.
Mając jednego "partnera" do zabawy musisz liczyć na to, że jemu akurat też się chce i ma przy okazji czas.
Jeśli tkwisz przy jednej szparze do bolcowania to jesteście po prostu w p-------m związku opartym na peklowaniu od czasu do
Nie każdy jest seksoholikiem.
Niektórzy po porstu żyją w biegu i nie mają w danym okresie czasu i ochoty na zabawy w podchody i szukanie tej jedynej.
Ja miałem dwie różowe na stałe, ale po ostatnim związku wolałem zająć się własnym życiem i rozwojem, a że s--s jest taką przyprawą w życiu to nie mogłem sobie go odmówić. Mam czas dla siebie, a kiedy potrzebuję się rozładować to spotykam się,
@wojtoon: Spoko, naprawdę szanuję Twoje zdanie, mimo że nie rozumiem. Po prostu to jest wg mnie podejście od końca zamiast od początku. Używając Twojej metafory przypraw, to właśnie
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: sokytsinolop}
Zaakceptował: sokytsinolop}
Pamiętaj że nawet najbardziej zajęty na świecie facet kiedyś traci głowę dla jakiejś dziewczyny i wtedy wszystko to co teraz stoi mu na przeszkodzie do zbudowania związku wyparuje. Zwyczajnie nie jesteś tą dziewczyną.
Nigdy nie
Komentarz usunięty przez moderatora