Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Mam #pytanie do #niebieskiepaski i #rozowepaski
Co sądzicie o relacjach fwb? Byliście może kiedyś w takim czymś? Polecacie? Nie? Gardzicie tym?
Jestem różowy lvl25, zabiegany korpoludek, pewien niebieski (lvl30) mi niedawno zaproponował taki układ: regularne spotkania: mile spędzony wieczór z winkiem/filmem i s--s.
#zwiazki #fwb
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Ja jednak nie chcialbym niec dziewczyny, ktora ruchala polowa znajomych, kumpla z pracy, bo to tako tylko hehe uklad byl, byłam zabiegana.
Ale kazdy ma swoje wkrety.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: nie
1 Najpierw wyśmiewanie drugiego fwb, bo jest przegrywem i łączy ich tylko s--s.
2 Potem robią wszystko żeby być razem. Druga strona gra niedostępną.
3 Są razem długo. Ich relacja jest dziwna, tracą znajomych (bo przecież był przegrywem jeszcze rok temu a teraz misiaczkiem).
4 Masz mix dwojga nieszczęśliwych zupełnie różnych ludzi, którzy dogadują się tylko po winie w sypialni ¯\_(ツ)_/¯
@Arvenia: a i to nie zawsze.
Komentarz usunięty przez moderatora