Aktywne Wpisy
rales +133
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
magnes125 +66
Toż to czysta prawda. Ateiści w krajach chrześcijańskich mogą robić co chcą, a w islamskich za samo przyznanie się do ateizmu tracą głowę.
@Masterpolska94: o to mi chodziło
Za to w krajach muzułmańskich obie grupy są silnie prześladowane.
Komentarz usunięty przez moderatora
#bekazpodludzi
@Blutsauger: No tak średnio bym powiedział skoro to chrześcijanie są najbardziej prześladowaną grupą. Oczywiście mam na myśli liczebność bo w IS chrześcijanin miał łatwiej niż ateista ale i tak tysiące zostało wyrżniętych.