Wpis z mikrobloga

@K8zZ61m: no to prawda, zarabiam i sama się utrzymuje, niestety nikt mi takich drogich prezentów nie chce robić hahaha :D
Dlatego mówię, to Twój wybór, jeśli ci 6s wystarczy to bierz śmiało :)
Ja wręcz zajeżdżam telefony bo używam po 10h dziennie, wiec każda przycinka doprowadza mnie do szału xD
  • Odpowiedz
@K8zZ61m: jak to mówi pan ex prezydent: zmień pracę weź kredyt :D a tak serio, to może wyprowadzka do innego miasta? No ale tam to już trzeba się samemu utrzymywać i pracować :p nie znam Twojej sytuacji wiec nie chce pisać jakiś głupot
  • Odpowiedz
@chrystusie: sytuacja polega na tym, że się jeszcze ucze, dokładniej mi jeszcze ok. 9 lat nauki zostało, żeby nie było, że ja coś tam wymuszam czy coś, czy tam nie wiem coś jeszcze, po prostu nie da się utrzymać dwóch osób z 1200 zł + jeszcze węgiel. Moja mama nie może zmienić pracy, jest na dość słabym wykształceniu. Po prostu nie wystarcza na standardowe rzeczy. Chętnie bym pomógł, ale nic
  • Odpowiedz
@chrystusie: no jest trudne, miałem raz chyba 2-miesieczna wspolprace po prostu ze takiemu panu pisalem skrypty, placil mi 80 zl co tydzien, a po tych 2 miesiacach rozpadl sie biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chrystusie: w ogole to ja bym chcial sie wyprowadzic do warszawy, a mama mowi ze jak ja to wkurzy to sie wyprowadzimy w ogole dzwonilismy do wycennika i chcial 600 zl i jakos ucichlo, a raz tez mowila ze chcialaby tu zostac
  • Odpowiedz