Aktywne Wpisy
mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +304
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Komentarz usunięty przez autora
Podwyżki tak ale i normalność tzn. 160 h/ miesiąc. Wakacje w pracy. Ewentualnie urlop, ale i 26 dniowy w roku.
Po pierwsze jak masz zamiar zapełnić etat nauczyciela np. chemii w jednej szkole? Przecież tam nie ma tylu godzin. A dodam od siebie, że nie każdy mieszka w mieście i co z nauczycielami ze wsi? Ja chodziłam do szkoły na wsi i niektórzy nauczyciele dojezdżali 40-50 km, bo inaczej nie dało się zrobić etatu. Nikt im nie płacił za marnowanie godziny albo dwóch na
@mockingbird_: No i im się zwróci, nauczycielom nie, bo po 30 latach nadal zarabiają g---o. Czego dotyczy Twój post tak właściwie?
@hangover: Informatyk w polskich szkołach albo nie uczy czegokolwiek albo klepie podstawy worda i excela.
@mockingbird_: Ale widać po czym? Przecież stawki nauczycielskie są określone, szkoła nie zapłaci nauczycielowi więcej, gdy ten będzie z---------ł nawet i potrójnie. Jakiego z-----------a wymagasz od nauczycieli, żeby byli godni dostać podwyżkę?
@giovan-a: Nauczyciele zawodu w wymienionych przeze mnie gałęziach to pracownicy naukowi na uniwersytetach i politechnikach, często działający również prywatnie, a nie wesołki z podstawówki w Pipidowie Górnej.
Ja tez w rodzinie mam nauczycieli. I niektórzy tak jak co Twoi, ale np.moja mama poswiecala czas wolny na kolka dla dzieciaków. Pamiętam, jak raz jakieś tepe dzidy przed matura miały przyjść się douczyc, bo im mama chciała pomoc.
Jej wolny dzien, rano. Żadna pinda się nie stawila, a tak im zależało.
I takich nauczycieli jest mnóstwo - nie oceniaj wszystkich ma podstawie kilku
@mockingbird_: No to tak jak nauczyciel. Sama magisterka mu nie wystarczy.
Pytam o nauczycieli zawodu w technikach i zawodówkach. W szkołach średnich nie uczy się zawodu prawnika ani lekarza. Natomiast praktyk, tak jak wspomniany przez Ciebie z------------y inżynier, byłby najlepszym nauczycielem