Wpis z mikrobloga

@dambrzez: Jak chce mieć więcej wyświetleń niech zmieni wizualizację która kojarzy się z klimatem kawałka. Jak jak sprawdzam jakieś elektroniczne kanały to tam zazwyczaj jest jeden schemat czyli ładna kobieta albo ładna kobieta plus ładny facet

Jak ktoś przegląda yt i zobaczy sam program w miniaturce to jest zerowa szansa, że kliknie
KiedysMialemFejm - @dambrzez: Jak chce mieć więcej wyświetleń niech zmieni wizualizac...
  • Odpowiedz
  • 120
Jesteście zajebiści ;) Dobra starczy mu widze prawie 300 wyświetleń, wróci ze szkoły to wrzuce filmik jak sie cieszy. Jego radość to dla mnie promień słońca na tym łez padole
  • Odpowiedz
@dambrzez Ja pierdzielę, czego ty w domu słuchasz, skrzywdziłeś dzieciaka. ;)

A tak na serio, to potencjał jest. Trochę ciężkie klimaty jak na takiego dzieciaka, ale jak lubi to co mi tam. Przesłuchałem wszystkie, żeby na innych też wyświetlenia mu ponabijać. Powiedz mu, żeby unikał aż tyłu raiserów i trochę mniej monotonny bit żeby próbował robić. No ale ja tam się za wiele nie wypowiadam, bo sam pewnie nic bym nie
  • Odpowiedz
@dambrzez: super, niech się rozwija w temacie a może coś z tego kiedyś będzie, w naszych czasach raczej ciężko było żeby się wybić, pamiętam moich znajomych i ich nuty na wrzuta.pl, ale nie zostało z tego nic na dzień dzisiejszy.
  • Odpowiedz
  • 34
@dambrzez pomagaj mu w pielęgnowaniu tej pasji, bo jak chłopak tak wcześnie zaczyna i będzie się tym systematycznie bawił i uczył to za 10 lat będzie kotem

No i nie musisz wrzucać nagrania dzieciaka, wiemy jak to jest cieszyć się jak dziecko, a na wykopie są debile jednak
  • Odpowiedz