Wpis z mikrobloga

@Siley: w sumie nie, ale na tym etapie życia skupiam się głównie na tym, bo potem już i tak nikt mnie nie będzie chciał to sobie odpocznę jako ta silna niezależna. Wiem, żle dla facetów do niepojęte, bo wy możecie spokojnie znaleźć kobietę jak macie 35+
  • Odpowiedz
@RocketQueen: czemu spaczoną? Byłam już, ale nie wiem czy mi coś poradzi. Jak mu powiedziałam, że w wieku 28 będę już się nadawać na śmietnik (ewentualnie będą mną zainteresowani tylko faceci brzydcy, pracujący w magazynie czy w markecie, z problemami psychicznymi), tylko dlatego że jestem kobietą i nikogo nie kręci kobieta koło 30, to stwierdził, że przecież faceci nie są jednakowi, i może jakiś rozgarnięty bedzie chciał kobietę koło 30.
  • Odpowiedz
@steppenwolf90: nie moja wina, że czas jest nieubłagany, Jak miałam tak 21, myślałam że wszystko się ułoży. Z resztą, wtedy jeszcze nie myślałam o takich rzeczach. No i okazało się, że nic się nie układa. Nie wiem jak to inne kobiety robią, że zakładają normalne rodziny, a ja nie. Z wyglądu nie jestem szpetna, jestem chyba całkiem ok, ale zadna piękność ze mnie nie jest. Niebieskiemu się nie użalam, na
  • Odpowiedz