@micholek: taksiarze myślą że kalendarz z budzikiem to najbardziej zaawansowana funkcja telefonu, to pokazuje na jakim poziomie technologicznym się zatrzymali.
@owocliczi: taksówkarze sami sobie zasłużyli swoim zachowaniem. Nie wspominając o tym, że nie zliczę przypadków kiedy zostałem przez nich oszukany. Teraz tylko uber. Przynajmniej z góry wiem ile zapłacę.
@bboymc: aha, czyli nie ma uczciwych, doświadczoncyh taksówkarzy i nie możemy WCALE liczyć na profesjonalne przejazdy, tylko Uber z przejeżdzkami ludzi niedoświadczoncyh, gdzie całe pieniadze lece do USA?
@owocliczi: trochę przesadzasz, jakie całe pieniądze? w takim bolt/taxify prowizja to 15%. Poza tym system ocen gwarantuje że kierowca jest na jakimś poziomie. W przypadku taksówek niejednokrotnie trafiłem na takich kierowców co nie powinni jeździć i na uberze mieliby chyba ocenę 2.0.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
źródło: comment_F8QZvy7QzSpXCSoN5gtR3QDes73XdnYs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora