Wpis z mikrobloga

@bastek66: Wygląda ok.

@TimmiTimmi: Co to znaczy "czarny na siłę"? Imho pasuje całkiem nieźle - bardzo mi się podobała jego rola w drugim sezonie Luke Cage'a - no i ma odpowiednią szczenę do grania Jeta.
  • Odpowiedz
@jaqqu7: no i dlatego nie pasuje, bo aktor jest czarny a postać nie, widać że wepchali czarnego żeby nie było że za dużo białych
  • Odpowiedz
@hors: Ale jakie znaczenie ma kolor skóry dla Jeta i jego historii? Zmiana nie wpływa nijak. Plus posturą i szczęką pasuje aktor jak ulał.
  • Odpowiedz
@Kamil85R: Patrz przez lata działało. Całe dekady bym powiedział. Teraz czarnoskórzy mają w końcu dostęp do ról, gdzie wcześniej byli w przeważającej części dyskryminowani i wszystkim zaczyna o---------ć. Pal sześć, że kolor skóry w tym przypadku nie ma znaczenia, jest czarny, to się trzeba przyczepić, c'nie?

Nie mówiąc już o tym, że biali to nadal jakieś 90% Hollywood.
  • Odpowiedz
@hors: ale akurat bambo wygląda klimatycznie i imo jeśli pozwoli to na więcej niż kilka odcinków to jestem za. Wolę czarnego niż obowiązkowe homowątki chroniące nawet straszny kał przed skasowaniem
  • Odpowiedz
@jaqqu7: raczej chodzi o to, że w każdej produkcji netflixa musi być czarny

Nie wiem jak to wyjdzie, ale wpychanie czegoś na siłę nigdy nie kończyło się dobrze
  • Odpowiedz
@chigcht: No jest, bo to zwiększa im bazę odbiorców ¯\_(ツ)_/¯

Więc jeżeli mają do wyboru dobrego aktora + właśnie to, no każdy komu zależy na kasie by korzystał.
  • Odpowiedz