Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

https://www.wykop.pl/wpis/40207945/trzymajcie-kciuki-za-mnie-abym-sie-w-koncu-dzis-os/
Niestety dziś nie udało się zakończyć przedstawienia p.t. #jatheksierozwodzi. Było blisko, zostali przesłuchani wszyscy świadkowie włącznie z moją żona. Kiedy ja miałem zacząć zeznawać jako ostatni okazało się, że SKOŃCZYŁ się czas rozprawy ( ಠಠ). Sprawa odroczona do 17.04... WOLNE SĄDY.
Prorocze słowa. Dziś się dowiedziałem, od swojej żony, że zaniedbywałem małżeństwo gdyż miałem HOBBY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie bylem fanatykiem wędkarstwa tylko raz na jakiś czas spotykałem sie z kumplami na spotach i opalaliśmy nasze #subaru
80% wypowiedzi zony były nieprawda albo nie doinformowaniem. Bylem tym złym co ruchał na boku a ona cierpliwie czekała na mnie ale w międzyczasie p--------a się w łózko ze swoim obecnym partnerem, z którym ma dziecko ¯\(ツ)_/¯
Rozwód to bagno...
#logikarozowychpaskow #zwiazki #feels #oswiadczenie
Oby Ci sie ułożyło i skonczylo sie następnym razem!
Komentarz usunięty przez autora
Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie. Sąd ma w głębokim poważaniu pana Kowalskiego i robi sobie co mu się żywnie podoba.
Wiem, że to marne pocieszenie, ale też miałem paskudny dzień :/
Co jej niby grozi w przypadku orzeczenia jej winy? Alimenty? Utrata opieki? Wątpię, w
Komentarz usunięty przez moderatora
Bez powodu to ja mogę śmiać się z ciebie przez następne 20 lat.
Komentarz usunięty przez moderatora