@CzerstwaBulka: rzeźba tu nie ma nic do rzeczy. Oni tylko się nią inspirowali w reklamie i mitem, który obrazuje ta rzeźba Bo miłość i pożądanie i perfumy
@Paula_pi: moze i tak ale ja bym dal pare poludniowych europejczykow . Tak czy inaczej jest tam ukryta agitacja do mixed race . To czy to dobrze czy zle , material na inna dyskusje .
@CzerstwaBulka: @Helsantonio_Montes: z babami to nawet nie dyskutujcie. one poddaja sie tej propagandzie jak ta lala. ale spokojnie, ani one ani ciemni alpha males nie wyjda na tym dobrze - gryza reke, ktora ich karmi
@OdcienSzarosci: wiesz co , ja mam w------e , naprawde mnie przyszlosc ludzkosci nie obchodzi bo nie bd mial dzieci . Nie jestem tez prawicowcem ani nawet nie interesuje sie polityka . Natomiast widze pewne procesy i trendy jakie sa kreowane , bo nie jestem slepy i glupi ( ͡°͜ʖ͡°)
@CzerstwaBulka: mam tak samo oprocz z w--------m, bo jednak juz co raz bardziej mnie pewne rzeczy we wspolczesnym swiecie zaczynaja razic i trudno byc wiecznie obojetnym
tak ze za kilkanascie lat bedziemy myslec , ze tak zawsze bylo i to "normalnosc" xD
@CzerstwaBulka: Tutaj zasugerowałeś, że nie jest to "normalnością", więc chyba mogę wnioskować, że ci się tego typu reklamy nie podobają. Kłóci się to ze stwierdzeniem z następnego komentarza, że "masz na to w------e"
#kolorowaagitacja
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo miłość i pożądanie i perfumy
ale spokojnie, ani one ani ciemni alpha males nie wyjda na tym dobrze - gryza reke, ktora ich karmi
@CzerstwaBulka: To czego sie czepiasz?
Komentarz usunięty przez autora
Cytujac klasyka : "To byla kwestya smaku..."
@CzerstwaBulka: Tutaj zasugerowałeś, że nie jest to "normalnością", więc chyba mogę wnioskować, że ci się tego typu reklamy nie podobają. Kłóci się to ze stwierdzeniem z następnego komentarza, że "masz na to w------e"