Wpis z mikrobloga

@D3v0: Myślałem, że to będzie oczywiste, ale mogłem dodać strzałkę... Peace offer value równiutko 100 za pełną aneksję, bez żadnej kasy, czy revoke core'ów. Plus w ramach tego przejęcie kolonii portugalskich, mających pewnie ze 2-3 razy więcej deva niż sama Portugalia.
  • Odpowiedz
@D3v0: A co się kwalifikuje pod wyczyn? Zresztą napisałem "perfekcja" bardziej na zasadzie jak idealnie siadło, bo bynajmniej tego przecież nie wyliczyłem. Jak gram to nie kojarzę, żeby mi tak idealnie pokój siadł.
  • Odpowiedz
@KsiazePodziemi: Właśnie szkoda, że nie dostałem odpowiedzi na pytanie co jest w EU4 wyczynem. Bo dla jednego będzie to Hiszpania, czy Wielka Brytania w historycznych granicach, a dla innego WC piratami przed 1770 rokiem, bo nawet The Three Mountains poprzez strategię z shogunatem wielkiego wrażenia już nie robi. Analogicznie z jakimś pojedynczym zagraniem, zresztą chętnie zobaczyłbym wpisy z lepszymi pokojami, a nuż się jeszcze czegoś nauczę.

@Ciong_Le_Mao: AI
JanK - @KsiazePodziemi: Właśnie szkoda, że nie dostałem odpowiedzi na pytanie co jest...

źródło: comment_15dPuCiGCnMFzAbAlQTagO3aX9GsRjw2.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz