Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +801
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +398
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
W skrócie, mój niebieski lvl 22 chce jechać na Łotwę do swojej koleżanki lvl 28 która jest tak miła, ze wysyła mu pocztą prezenty (i nawiasem bardzo dużo zarabia). Poznali się na jakimś „internetowym forum”. Czytam co sama napisałam i czuje się jak naiwniak, ale gwoli ścisłości mój niebieski ma wielu znajomych z tych „forów internetowych”, z niektórymi się widział, zazwyczaj w innych krajach, i po prostu się kumpują. Z jednej strony się martwię, że ograniczam, żeby sobie chłop świat zobaczył, a z drugiej trochę mi słabo się robi jak myśle o tym, czy na pewno będzie spał w airbnb tak jak zapewnia, bo już mam w głowie układ w którym mój niebieski jest sugarsonem (czy coś takiego w ogóle istnieje XD) Pomocy
@spalam__sie: Dlaczego widzisz wszystko w jednej wersji? To że się n----------ą
Cała twoja wyimaginowana inteligencja przestaje działać kiedy poluzuje ci się dekiel.
@spalam__sie: To można leczyć, ważne by sobie uświadomić problem i pójść po pomoc w znalezieniu źródła tak dużej frustracji, która w Tobie siedzi.
@Zabojcza_Rozowa: dokładnie to.
I piszę to jako facet, który zgadzał się na wymiany studenckie obecnej już żony.
Fakt, że typ nie proponuje tego wyjazdu wspólnie i jeszcze daje zdupy argument psa, którego
@spalam__sie: Każdy psychopata tak mówi.
Pewnie jeszcze ośli upór, chłopski rozum i zakuty łeb.
@spalam__sie: Tego nigdy nie jesteśmy w stanie sami ocenić. Zwłaszcza, jeśli istnieje jakieś zanurzenie, tym bardziej możemy mu zaprzeczać i je wypierać.
@nowywspanialyswiat: Jeśli chodzi konkretnie o tę koleżankę to nie musi nic oznaczać - też byłem na takim wyjeździe, nocowałem u koleżanki i nic się nie wydarzyło.
Ale samo postawienie sprawy (i w sumie Ciebie przed gotowym faktem) jest nie do przyjęcia. Założeniem powinno być że jedziecie razem, a jeśli Ty nie chcesz, nie możesz bo praca itp, no to wtedy ustalacie razem