Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +801
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +398
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
W skrócie, mój niebieski lvl 22 chce jechać na Łotwę do swojej koleżanki lvl 28 która jest tak miła, ze wysyła mu pocztą prezenty (i nawiasem bardzo dużo zarabia). Poznali się na jakimś „internetowym forum”. Czytam co sama napisałam i czuje się jak naiwniak, ale gwoli ścisłości mój niebieski ma wielu znajomych z tych „forów internetowych”, z niektórymi się widział, zazwyczaj w innych krajach, i po prostu się kumpują. Z jednej strony się martwię, że ograniczam, żeby sobie chłop świat zobaczył, a z drugiej trochę mi słabo się robi jak myśle o tym, czy na pewno będzie spał w airbnb tak jak zapewnia, bo już mam w głowie układ w którym mój niebieski jest sugarsonem (czy coś takiego w ogóle istnieje XD) Pomocy
@nowywspanialyswiat: zostawienie psa u "obcych" ludzi tak szybko po przygarnięciu go nie jest dobrą decyzją. Zdecydujcie się czy chcecie go w ogóle czy nie, skoro ma was oboje tak ograniczać pojawienie się go w waszym życiu.
Ale tak ogólnie to nie rozumiem w
A weź go wypytaj co to za forum... Coś mi śmierdzi że on mógł paść ofiarą #furry jak ja, ponieważ też czasami pojadę gdzieś do kogoś za granicę kogo poznałem na tymże "forum"
Niektórzy jeżdżą faktycznie się spotkać, napić, pogadać a niektórzy po prostu poruchać xD
@nowywspanialyswiat: kiedy się wy nauczycie? Jeśli 2 polwoka będzie chciała to was i tak zdradzi ¯\_(ツ)_/¯ troche zaufania na tym smutnym jak p---a świecie
Komentarz usunięty przez autora
@MarcinDerk: Zmieni zmieni. On nie musi "chcieć", to może wyjść w trakcie, jesli będzie miał takie okazje. Przecież nawet moze sie zakochać trakcie tego spotkania. Takze takie porady, są bezmyślne.