Wpis z mikrobloga

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

W skrócie, mój niebieski lvl 22 chce jechać na Łotwę do swojej koleżanki lvl 28 która jest tak miła, ze wysyła mu pocztą prezenty (i nawiasem bardzo dużo zarabia). Poznali się na jakimś „internetowym forum”. Czytam co sama napisałam i czuje się jak naiwniak, ale gwoli ścisłości mój niebieski ma wielu znajomych z tych „forów internetowych”, z niektórymi się widział, zazwyczaj w innych krajach, i po prostu się kumpują. Z jednej strony się martwię, że ograniczam, żeby sobie chłop świat zobaczył, a z drugiej trochę mi słabo się robi jak myśle o tym, czy na pewno będzie spał w airbnb tak jak zapewnia, bo już mam w głowie układ w którym mój niebieski jest sugarsonem (czy coś takiego w ogóle istnieje XD) Pomocy
  • 194
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Psa można zostawić w hoteliku, u znajomych, z reszta to jest podejmowanie za mnie decyzji czy chcę niańczyć psa (chcę, ale nie o to chodzi) zamiast jechać

@nowywspanialyswiat: zostawienie psa u "obcych" ludzi tak szybko po przygarnięciu go nie jest dobrą decyzją. Zdecydujcie się czy chcecie go w ogóle czy nie, skoro ma was oboje tak ograniczać pojawienie się go w waszym życiu.

Ale tak ogólnie to nie rozumiem w
  • Odpowiedz
@nowywspanialyswiat: tu nie chodzi o psa. Kazdy normalny czlowiek by zapytal albo ustalil co z psem. Twoj niebieski ewidentnie jedzie do innej d--y bez Ciebie a Ciebie stawia przed podjeta decyzja. Jak pojedzie to go/siebie wyprowadz (zalezy czyje mieszkanie) i tyle.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@spalam__sie: Twoje myślenie jest dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Takie psychiczne męczenie swojego partnera według mnie jest porównywalne do znęcania się fizycznego. Takie coś powinno być karane. Wgl co to do c---a ma być że kobiety mogą o---------ć bo okres, bo emocje, bo zapobiegawczo, bo srutututu. Tak samo można powiedzieć że chce mi się r----ć i to jest silniejsze ode mnie.
  • Odpowiedz
@MaoPL: mój facet nie jest wystraszoną cipką nad którą można się znęcać, wręcz przeciwnie :) A druga sprawa to że ja nie proszę o porady związkowe bo u mnie w związku wszystko działa, więc nie wiem o co ci chodzi
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@nowywspanialyswiat: mialem z moja kobieta podobnie. Poszla na randeczke "bo juz dawno obiecala ale to dla niej tylko kolega", pozniej na szkoleniu balowala pol nocy z kolezanka w pokoju u 2 obcych gosci. Nastepny weekend juz byl moj- impreza z kolezanka w klubie i spore pijanstwo. I co? Fochy, zazdrosc, dogadywanie. Powiedzialem jej, ze hipokryzji w tym związku nie będzie, i jak sie bawimy jak single, to oboje. Poskutkowalo 100
  • Odpowiedz
@nowywspanialyswiat: powinniście jechać razem moim zdaniem i to powinna być jego inicjatywa.

A weź go wypytaj co to za forum... Coś mi śmierdzi że on mógł paść ofiarą #furry jak ja, ponieważ też czasami pojadę gdzieś do kogoś za granicę kogo poznałem na tymże "forum"

Niektórzy jeżdżą faktycznie się spotkać, napić, pogadać a niektórzy po prostu poruchać xD
  • Odpowiedz
@spalam__sie: Przykro mi ale twój facet jedzie tam poruchać swoją koleżankę, też kiedyś byłem w związku i też pojechałem bez dziewczyny do koleżanki od początku licząc, że wskoczy mi na bolca i wskoczyła. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz z moją obecną różową nawet nie przyszło by mi do głowy, żeby pojechać gdzieś z inną bo mi po prostu na mojej zależy i choćby modelka Victoria's Secret
  • Odpowiedz
niech jedzie. Będzie chcial to znajdzie milion innych sposobów na zdrade, a ograniczanie nic nie zmieni

@MarcinDerk: Zmieni zmieni. On nie musi "chcieć", to może wyjść w trakcie, jesli będzie miał takie okazje. Przecież nawet moze sie zakochać trakcie tego spotkania. Takze takie porady, są bezmyślne.
  • Odpowiedz
@nowywspanialyswiat: Nie suchaj tych cymbałów z bezsensownymi radami, zeby "nieograniczac" chłopa. Przecież to wyjazd do innego kraju do osoby z ktorą bedzie sie widział pare dni. I wcale nie musi tam jechac z zamiarem ruchania, zeby do czegoś doszło. A ty i tak mozesz sie nigdy nie dowiedzieć. No chyba, że sie zakocha
  • Odpowiedz
@nowywspanialyswiat: XDDDDDDD nie wierze w to co czytam, chłop 22 lata gdzie go żołnierz mocno swędzi chce jechać do koleżanki 28 lat która robi mu prezenty XDDDDDDDDDD zejdź na ziemie dziewczyno, jak pojedzie to nie w--------a i zostanie tam na stałe. Otwórz oczy
  • Odpowiedz
@nowywspanialyswiat: co za bzdury tu wypisujo o daniu wolności ( ͡° ͜ʖ ͡°) takie coś to nie nazywa się już związek, tylko FWB albo wolny związek. W związku ludzie nie wyjeżdżają sami do osoby innej płci która poznali przez neta i mają z nią jakaś bliższą relację za granicę. Bez jaj XD
  • Odpowiedz