Aktywne Wpisy

Pytanie czysto teoretyczne bo ja uważam za spoko pomysł
VW LUPO 1.0 Benzynka (bez klimatyzacji) za 1500zł bez rdzy po wymianie rozrządu 20k km temu, do wymiany łączniki stabilizatora i coś z piastą.
Czy pojechalibyście nim w europe? Mam z różową taki plan żeby objechać takie kierunki podczas miesięcznego tripa jak Francja/Włochy etc spanie w namiocie, lub w hotelach tylko moje pytanie czy autko da radę, wszyscy mi odradzają ten pomysł i jestem ciekaw
VW LUPO 1.0 Benzynka (bez klimatyzacji) za 1500zł bez rdzy po wymianie rozrządu 20k km temu, do wymiany łączniki stabilizatora i coś z piastą.
Czy pojechalibyście nim w europe? Mam z różową taki plan żeby objechać takie kierunki podczas miesięcznego tripa jak Francja/Włochy etc spanie w namiocie, lub w hotelach tylko moje pytanie czy autko da radę, wszyscy mi odradzają ten pomysł i jestem ciekaw
źródło: 1200px-VW_Lupo_front_20080809
PobierzCzy taki gruz nadaje się do jazdy po Europie?
- Tak 48.8% (294)
- Nie 48.8% (294)
- Inna odpowiedź: dodaj komentarz pod wpisem. 2.3% (14)

ButtHurtAlert +228
Bawią mnie te wykopkowe analizy chłopskiego rozumu, że ludzie kiedyś robili dzieci jak mieszkali po 10 w jeziorze.
Czasy się zmieniły, milenialsi i gen-z mają większy przepływ informacji, sprowadzanie dyskusji do "a bo po wojnie ludzie sie reprodukowali na potęgę", jak argumentu że zapewnienie tanich mieszkań nic nie da jest śmieszne.
Młodzi, czyli ludzie z mojego pokolenia 1995-2005 nie chcą się rozmnażać bo nie widzą perspektyw, a mieszkania są jednym z ważniejszych czynników który
Czasy się zmieniły, milenialsi i gen-z mają większy przepływ informacji, sprowadzanie dyskusji do "a bo po wojnie ludzie sie reprodukowali na potęgę", jak argumentu że zapewnienie tanich mieszkań nic nie da jest śmieszne.
Młodzi, czyli ludzie z mojego pokolenia 1995-2005 nie chcą się rozmnażać bo nie widzą perspektyw, a mieszkania są jednym z ważniejszych czynników który
źródło: temp_file68821082190073527
Pobierz

W skrócie, mój niebieski lvl 22 chce jechać na Łotwę do swojej koleżanki lvl 28 która jest tak miła, ze wysyła mu pocztą prezenty (i nawiasem bardzo dużo zarabia). Poznali się na jakimś „internetowym forum”. Czytam co sama napisałam i czuje się jak naiwniak, ale gwoli ścisłości mój niebieski ma wielu znajomych z tych „forów internetowych”, z niektórymi się widział, zazwyczaj w innych krajach, i po prostu się kumpują. Z jednej strony się martwię, że ograniczam, żeby sobie chłop świat zobaczył, a z drugiej trochę mi słabo się robi jak myśle o tym, czy na pewno będzie spał w airbnb tak jak zapewnia, bo już mam w głowie układ w którym mój niebieski jest sugarsonem (czy coś takiego w ogóle istnieje XD) Pomocy
@spalam__sie: Żartujesz, nie?
@spalam__sie: O k---a, jaka #logikarozowychpaskow z rana.
To już w związku ludzie są przyspawani do siebie i nie mogą się osobno zrelaksować? xD
@nowywspanialyswiat: Bierzcie psa później i jak Cię to
A może chłopaczyna chce od ciebie odpocząć bo jest cie w jego codzienności za dużo.
@spalam__sie: Lepiej prowadzić wojnę między sobą i ciągłe zbrojenia. Przecież drugiej osoby trzeba pilnować, bo Ci niedobrzy faceci tylko czekają na okazję by was pozdradzać. Jak to dobrze, że możecie kontrolować sytuację i tylko dlatego do zdrad nie dochodzi.
Pani wiedząca o życiu, taka mała prawda życiowa... jak facet czy
@spalam__sie: Może ja jestem jakiś p----------y, ale wolę spokój w związku i wsparcie, a nie sztucznie tworzone imby dla emocji.
Jakby mi panna urządzała takie małe 'sprzeczki' dla urozmaicenia, to bym ją momentalnie ze swojego życia na kopach wyprosił.
@taki_tam_ktos: Założę się jeszcze, że z takim nastawieniem koleżanka @spalam__sie używa seksu jako systemu kar i nagród. To ten sam poziom emocjonalny i terror seksualny co o----------e faceta ze to, że zawiesił oko na innej dupie. Przecież nie będzie jej wchodził na głowę (częściej niż posprząta łazienkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
@spalam__sie: Ty z takim podejściem to coś mi się widzi, że ta od nóg xd.