Wpis z mikrobloga

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

W skrócie, mój niebieski lvl 22 chce jechać na Łotwę do swojej koleżanki lvl 28 która jest tak miła, ze wysyła mu pocztą prezenty (i nawiasem bardzo dużo zarabia). Poznali się na jakimś „internetowym forum”. Czytam co sama napisałam i czuje się jak naiwniak, ale gwoli ścisłości mój niebieski ma wielu znajomych z tych „forów internetowych”, z niektórymi się widział, zazwyczaj w innych krajach, i po prostu się kumpują. Z jednej strony się martwię, że ograniczam, żeby sobie chłop świat zobaczył, a z drugiej trochę mi słabo się robi jak myśle o tym, czy na pewno będzie spał w airbnb tak jak zapewnia, bo już mam w głowie układ w którym mój niebieski jest sugarsonem (czy coś takiego w ogóle istnieje XD) Pomocy
  • 194
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yukio_Mishima: Zresztą najnowsza ex została byłą właśnie z powodu o----------a awantur o przyjaciółkę. Ostrzegałem ją, że nie uznaję zazdrości w związku. Nie dotarło, to podziękowałem. W związki nie wchodzi się po to, by się użerać ze sobą.
  • Odpowiedz
@nowywspanialyswiat: Weź go zaskocz, spakuj mu kanapki, do portfela wrzuć wasze wspólne zdjęcie ze śladem szminki na nim, daj mu buziaka, odprowadź na stację i życz miłego pobytu, poproś żeby ci coś przywiózł, bo przecież nigdy tam nie byłaś i życz mu dobrej zabawy. Niech mu będzie ciepło na sercu, na myśl o tobie. Niech pamięta kto na niego czeka i niech będzie luźny.
Bo człowiek czasem ma nasrane we
  • Odpowiedz
@taki_tam_ktos: widzę że jeszcze nic nie zrozumiałeś w swoim krótkim życiu, każdy ma to co lubi i jak widzisz ze ludzie w związku się n----------ą to uwierz mi że oni tak lubią i możesz się gotować ile chcesz ale oni może się gotują kiedy widzą twoje wysterylizowane życie bez emocji. Nie ma reguły wg której należy postępować
  • Odpowiedz
@taki_tam_ktos: Nigdy się o to nie bałam, pierwszy raz w ogóle zaczęłam coś w tym stylu podejrzewać, bo przyznasz, że cała kwestia wyjazdu jest wysoce podejrzana. Inna sprawa, że kilka razy zdarzyło mi się być zazdrosną wtedy, kiedy mój facet przyjacielsko reagował na flirtujące dziewczyny, ale zakładałam, że to ze społecznego autyzmu, a nie złej woli
  • Odpowiedz
@Queltas: tak wiem, nowoczesne związki, przecież można się dogadać że każdy po cichu rucha na boku, a gwarancją na trwały związek nie musi być przysięga tylko wspólny kredyt. Mnie to nie bawi ja komplet talerzy potrafię rozdupcyć jak się zdenerwuje :)
  • Odpowiedz
kiedy widzą twoje wysterylizowane życie bez emocji.

@spalam__sie: Ale wniosek. Ciekawe po czym, bo na brak wrażeń nigdy nie narzekałem xd.
A co do tego:

widzę że jeszcze nic nie zrozumiałeś w swoim krótkim życiu, każdy ma to co lubi i jak widzisz ze ludzie w związku się n----------ą to uwierz mi że oni
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@nowywspanialyswiat: szukasz porady miłosnej na mikroblogu portalu dla przegrywow i chorych psychicznie.

Miałem kiedyś Zajebista przyjaciółkę. Dogadywalismy się spoko, to mogło być coś pięknego i platonicznego, dopóki moja dziewczyna nie kazała mi porzucic tej przyjaźni. Dziś nie mam ani przyjaciółki ani dziewczyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moja znajoma ma przyjaciela który często z nią spędza czas nocuje u niej w pokoju. Do niczego nie dojdzie a gość ma
  • Odpowiedz
  • 41
@taki_tam_ktos:
@spalam__sie:
To jest najgorszy koszmar faceta. Kobieta która robi awanturę dla kurażu. Żeby nie było za nudno. Bo liczą się emocje.
Dla mnie to jest nie do pojęcia. Chociaż sam to przeżyłem nie raz.
Wiem też dlaczego tak się dzieje. Rodzic się cięli cały czas i taki masz wzór relacji.
Twój facet to tutaj tragiczny bohater. Wiem co mówię.
  • Odpowiedz
@Sarza01: Ale z tym o------------m emocjonalnym to u bab jest bez kitu coś na rzeczy. Ze wszystkich z jakimi się spotykałem tylko na jedną trafiłem, która miała takie podejście jak ja. Reszta jak cielęta od kalki rysowane z tymi sprzeczkami.
  • Odpowiedz