Aktywne Wpisy

jakuba94 +46
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Soothsayer +12
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego

W skrócie, mój niebieski lvl 22 chce jechać na Łotwę do swojej koleżanki lvl 28 która jest tak miła, ze wysyła mu pocztą prezenty (i nawiasem bardzo dużo zarabia). Poznali się na jakimś „internetowym forum”. Czytam co sama napisałam i czuje się jak naiwniak, ale gwoli ścisłości mój niebieski ma wielu znajomych z tych „forów internetowych”, z niektórymi się widział, zazwyczaj w innych krajach, i po prostu się kumpują. Z jednej strony się martwię, że ograniczam, żeby sobie chłop świat zobaczył, a z drugiej trochę mi słabo się robi jak myśle o tym, czy na pewno będzie spał w airbnb tak jak zapewnia, bo już mam w głowie układ w którym mój niebieski jest sugarsonem (czy coś takiego w ogóle istnieje XD) Pomocy
Bo człowiek czasem ma nasrane we
Nic nie
@spalam__sie: Ale wniosek. Ciekawe po czym, bo na brak wrażeń nigdy nie narzekałem xd.
A co do tego:
Miałem kiedyś Zajebista przyjaciółkę. Dogadywalismy się spoko, to mogło być coś pięknego i platonicznego, dopóki moja dziewczyna nie kazała mi porzucic tej przyjaźni. Dziś nie mam ani przyjaciółki ani dziewczyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moja znajoma ma przyjaciela który często z nią spędza czas nocuje u niej w pokoju. Do niczego nie dojdzie a gość ma
To masz coś z banią nie tak :)
@spalam__sie:
To jest najgorszy koszmar faceta. Kobieta która robi awanturę dla kurażu. Żeby nie było za nudno. Bo liczą się emocje.
Dla mnie to jest nie do pojęcia. Chociaż sam to przeżyłem nie raz.
Wiem też dlaczego tak się dzieje. Rodzic się cięli cały czas i taki masz wzór relacji.
Twój facet to tutaj tragiczny bohater. Wiem co mówię.