Wpis z mikrobloga

Polecam wykopowicza @wykopowy_brukselek
Szukałem nowej pracy, i po Jego pomocy, wraz z poleceniem mnie do rekruterów, w ciągu tygodnia miałem 4 rozmowy kwalifikacyjne (plus kilka zaplanowanych) za wielokrotność kwoty którą zarabiałem w Polsce. Ostatecznie dostałem ofertę pracy poza Belgią, i ją zaakceptowałem, ale w Brukseli byłem już na etapie tuż przed podpisaniem umowy, także jeżeli jesteście zainteresowani pracą w IT i otwarci na emigracje, polecam bardzo wykopowego Brukselka, ze świecą szukać takich ludzi :)

#it #informatyka #pracawit #programowanie #belgia #emigracja #emigrujzwykopem #testowanieoprogramowania
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Przegrany_Joker: czemu nie, chetnie. tyle ze tu nie ma cudow, ja moge tylko ewentualnie porozsylac CV i powiedziec co i jak, @bartixon mam wrazenie ze troche wyniosl z naszych rozmow telefonicznych gdzie mu tlumaczylem co i jak, ale sama rozmowe to juz sam przeszedl i prace sam dostal. wiec nie mozna miec nastawienia przegrywa bo to raczej widac. cudow nie ma, mozna posluchac kilku rad, pozmieniac lekko cv, pozagadywac
  • Odpowiedz
@toporow17: malo mam takich ofert. tzn zawsze moge popytac, ale do mnie trafiaja glownie oferty z dwoch zrodel:
1. zona mi podsyla bo ona rekrutuje, nie pamietam by miala cos takiego
2. pisza do mnie rektuterzy w ilosciach hurtowych a tam glownie testowanie i czasem developerka

w przypadku opa wyslalem jego CV do malej czesci swoich kontaktow na linkedin i mial spory odzew (ja mam okolo 800 kontaktow na linkedin
  • Odpowiedz