Aktywne Wpisy
typ53B +342
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
tusk +1500
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
- przecież cię tak wychowaliśmy że my wierzący jesteśmy więc ty też masz być wierząca, krzywdę se robisz KIEDYŚ CHODZIŁAŚ BEZ GADANIA
- bo mnie szantażowaliście
- PRZECIEŻ TO CHODZISZ DLA SIEBIE A NIE DLA MNIE
- ale mówisz że mam dla siebie chodzić, a ja dla siebie nie chce iść
- ALE MASZ BYĆ WIERZĄCA HURR
jestem k---a wyrodną córką bo po 8h roboty wolę spać niż wąchać nieświeże oddechy emerytek
super
#nikogotonieinteresuje ale tak se tylko muszę ponarzekać na życie bo przez takie wmawianie mi przez całe życie jaka to jestem zła bo mam swoje zdanie czuję się jak gowno i zginę w życiu bo nie potrafię mieć własnego zdania i każdy mi wchodzi na łeb
nie róbcie tak swoim dzieciom bo skończą w #przegryw na wykopie
pozdrawiam
to by było tyle
#zalesie #kosciol
zaraz by się ktoś d-----ł do tego ¯\_(ツ)_/¯
żenada
Życiowe niedorajdy k---a jego mac.
Druga sprawa jesteś różowa, nie masz chłopaka czy co? Z nim zamieszkaj. I tak c---a odlozysz z tych żenujących zarobkow, spróbuj, wiekszyc wypłatę.
@gfgfgfa: jeśli pracując 8h nie stać Cię na rachunki i jedzenie, to jak najszybciej szukaj innej pracy! Pewnie trudno się zebrać bo człowiek wraca zmęczony, ale poświęć więcej czasu na szukanie pracy. 3mam kciuki, z fartem!
@gfgfgfa: I tutaj popełniasz błąd, bo jesteś niekonsekwentna i zostawiasz im zielone światło. Albo jesteś wierząca i mówisz rodzicom jasno, ze chcesz przeżywać wiarę po swojemu i nie życzysz sobie zmuszania do chodzenia do kościoła, albo jesteś niewierząca i od tej deklaracji do kościoła nie chodzisz w ogóle (chyba że chcesz uczestniczyć w ślubie czy
Jeśli jesteś dorosła, zarabiasz i chcesz być niezależna i robić po swojemu to się wyprowadź.
Jeśli jednak z jakichś względów wolisz siedzieć na ich garnuszku i normalne komunikaty do nich nie docierają to albo znosisz te marudzenie i zamykasz gębę, albo w tym czasie idziesz sobie na spacer czy do sklepu i masz spokój.
Nie ma nic gorszego niż dorosły dzieciak, siedzący na garnuszku rodziców
@gfgfgfa: no to chyba znasz przyczynę problemów, zamiast postawić sprawę jasno to pertraktujesz z terrorystami.
@ZimnyBrowar: wyprowadź się z wykopu
Dlatego nie byłam na święta w domu od kilku lat
@ZimnyBrowar: jw.