Aktywne Wpisy
freepoint +1527
Muszę pochwalić firmę Piątnica, tą od produktów sypkich, nie nabiałów, za wsparcie w ważnej dla mnie sprawie, rezultat w komentarzu. #heheszki

źródło: 1000010118
Pobierz
too_late_to_be_true +116
#nieruchomosci Potrzebne szybko dopłaty dla młodych rodzin, bo takie piękne mieszkania nie chcą schodzić...

źródło: perelka
Pobierz
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na start do zabawy przelałem sobie 3000 zł. Po dwóch dniach z 3000 zł zrobiłem już 4500 zł i na ten moment do tego "eksperymentu" nie chcę już dokładać swojej kasy, a reinwestować to co zarobię. Do dobierania spółek wykorzystuję analizę fundamentalną, social signals (głównie Reddit), Finviz oraz HedgeFollow. Pozycje trzymam max 2-3 tygodnie, ale czasami sprzedaję nawet po kilku godzinach. Więcej zasad opisałem w podlinkowanym wyżej poście z wczoraj, który ochoczo plusowaliście.
Wczoraj po godzinach zrobiłem kolejny ruch, aby przetestować swoją strategię. Wrzuciłem zaledwie ~600 zł w EYEN, a rano obudziłem się do zysku na poziomie 125%. Oczywiście od razu sprzedałem, bo to klasyczny pump and dump – może i jeszcze urośnie, ale wolałem nie ryzykować :)
Dzisiaj sylwester, a więc mam niewiele czasu, to też niewiele będę nad tym siedział. A 4 stycznia wyjeżdżam na urlop, ale pewnie i tak będę robił jakieś mniejsze ruchy. Jakby co, będę updatował tag ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zapraszam do obserwowania.
PS. penny stocki to jakieś 5% mojego portfolio, więc darujcie sobie komentarze jak to bardzo nie wiem co robię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#inwestycje #inwestowanie #pennystock #akcje #akcjegroszowe #gieldausa
źródło: IMG_2071
Pobierz@ChlopoRobotnik2137 jeszcze nie wiem, dopiero kawę piję ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przyglądam się FLYE, ale oczywiście nie traktuj tego jako żadną poradę inwestycyjną. Ba, nic co piszę NIE JEST poradą inwestycyjną – to zajebiście ryzykowne zagrania, które trzeba monitorować na bieżąco, żeby nie dać się wyleszczyć, a czasami i tak nie da się tego uniknąć.