@NapalInTheMorning: Krzysiu ora sam siebie jeżeli twierdzi że w Polsce jest więcej wegan niż katolików.
Ale w zasadzie prawdziwych katolików, czyli takich którzy przeczytali pismo, chodzą do kościoła, przyjmują komunię, honorują post, i nie są nielogiczni( na przykład wierzą w reinkarnacje) przynajmniej powierzchnie jest w Polsce pewnie z 10% jak nie mniej.
@NapalInTheMorning: Typowy Bosak, zamiast powiedzieć od razu że chce zjeść rybę to nie, musi uprawiać jakieś k---a podchody żeby za wszelką cenę pokazać jak lewackie wegespołeczeństwo go dyskryminuje xD
@CynicznyMarksista: masz mało katolików którzy robią problem z tym że dostaną same warzywa a rybę i warzywa. Teraz powiedz weganowi że ryba to dla ciebie nie mięso. Będzie hur dur itp. Koleś zauważa problem a ty uważasz że ora sam siebie. Widać analityce myślenie boli.
@NapalInTheMorning: bo tacy to są hipokryci, nie przestrzegają własnych zasad, jedzą to mięso w piątki i jeszcze mają czelność mówić innym jak żyć xDD niezłe samozaoranie
@NapalInTheMorning: xD co za niesamowity świat w którym żyjemy, prosty lud się zajmuje kwestią ryby w piątek, bo tysiące lat temu najarany pod sufit dziad na pustyni widział Pana Boga, który mu przy tej okazji zrobił wykaz dietetyczny, a naukowcy w tym czasie rozkminiają jak utrzymać plazmę w stabilnym stanie żeby zbudować reaktor termonuklearny
@NapalInTheMorning: swoją drogą ale mnie osobiście chociaż vege nie jestem coś trafia jak widzę „menu wegetariańskie - ryba jakaś tam” Za każdym j--a*** razem jak mam wyjazd w pracy (niby normalne postępowe korpo) to nie ważne czy wyjazd integracyjny czy wigilia jakaś w hotelu wszystkie osoby wege dostają rybę w jakiejś formie. Nie wiem czy to jest ignorancja zarządu czy ignorancja szefów kuchni ale dla mnie to jest tak trochę
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#neuropa #bekazprawakow #bekaznarodowcow #bekazkatoli
Ale w zasadzie prawdziwych katolików, czyli takich którzy przeczytali pismo, chodzą do kościoła, przyjmują komunię, honorują post, i nie są nielogiczni( na przykład wierzą w reinkarnacje) przynajmniej powierzchnie jest w Polsce pewnie z 10% jak nie mniej.
Komentarz usunięty przez autora
@evilbadday: albo wykształciuchowi że słońce krąży wokół ziemi, tfu lewactwo
@CynicznyMarksista: ale Krzysiu jako ponoć prawdziwy katolik powinien wiedzieć, że nakaz niejedzenia mięsa w piątki Kościół dawno zniósł.
@evilbadday: nie jestem weganem, ale też robię o to hur dur. A to dlatego, że trzeba być debilem, żeby tak twierdzić.
@NapalInTheMorning: nie zniósł, przynajmniej nie w Polsce.
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: Studiować to nie. Ale znać? Chyba by wypadało. W końcu to dzieło stwórcy wszechświata.
Za każdym j--a*** razem jak mam wyjazd w pracy (niby normalne postępowe korpo) to nie ważne czy wyjazd integracyjny czy wigilia jakaś w hotelu wszystkie osoby wege dostają rybę w jakiejś formie. Nie wiem czy to jest ignorancja zarządu czy ignorancja szefów kuchni ale dla mnie to jest tak trochę