Wpis z mikrobloga

@Inveth: no jak czytałem, to właśnie taki jak miał być fallout jakby nie robiła go bethesda XD ( o właśnie zapomniałem zawołać #fallout ), ale fajnie byłoby przeczytać czy ktoś z mirko miał już przyjemność
  • Odpowiedz
Grałem kilka godzin i przyznam że ppmysl odświeżenia całkiem spoko ale gra jest pozbawiona jakiejkolwiek dynamiki. Kilka lokacji, bez pomysłu z resztą jeśli chodzi o wykonanie, nużąca główna linia fabularna, nie najlepszy system walki. Niby fajnie, że do sukcesu nie zawsze potrzeba pięści, ale jeśli nie stworzysz sobie postaci skrajnie dyplomatycznej i tak w większości przypadków będziesz musiał się bić. Jeśli komuś podobał się fallout 1 tu się odnajdzie, to samo drewno,
  • Odpowiedz
@Neurohaox: Grałem, mi się podobała. Mimo, że inne uniwersum to dużo smaczków i nawiązań do fallouta (np koleś który przybywa z przyszłości i chce nam zapłacić kapslami ;)) Fabuła nie powala, ale nie można powiedzieć by była nudna. Z takich głównych minusów które mógłbym wskazać to to że jest stanowczo za krótka i co się z tym też wiąże jest dość mało lokacji. Jednak dla fana falloutów to myślę pozycja
  • Odpowiedz
@Neurohaox: nie śledzę gry od wyjścia 0.9, poczekam jeszcze bardzo długo zanim ponownie zacznę w nią grać, może do tego czasu będzie miała sporo zawartości i całkowity brak błędów (żaden mi się nie trafił podczas najwcześniejszej alfy nawet).
  • Odpowiedz
@Neurohaox: Stary, ja napitalam do teraz. Po najnowszym patch'u, doszły nowe lokacje, naprawiono tonę bugów (które dało się ominąć, ale jednak były), usprawniono zarządzanie ekipą. Dla mnie to jeden z tych RPG-ów do którego zawsze będę wracał, bo niewiele jest obecnie takich gier. Brak instrukcji co robić, prowadzenia za rączkę, czy pokazywania wymaganej wartości danej cechy czy skilla aby odblokować opcje dialogowe. Jeżeli kręci Cię rzucenie na głęboką wodę (w
  • Odpowiedz
@Neurohaox: Gra jest zajebista, największą bolączką chyba jest to zę jest krótka, a moze nie jest wcale taka krótka tylko tak w-------a Cię szybko, że nim się obejrzysz czujesz żę zaraz nadejdzie koniec, fajny system walki tj. trochę usprawniony system z dwójki, fajne bronki, dużo zajebistego humoru. Ciekawe lokacje, wiele questów mozna zrobic na wiele sposobów, co w przypadku fallouta często było niemożliwe bez odpowiedniego buildu postaci. DO gry z
  • Odpowiedz