Aktywne Wpisy
Richtig_Piwosz +27
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
kamil-tumuletz +227
#antykapitalizm #pracbaza #korposwiat #bekazprawakow #nieruchomosci #ciekawostki #ekonomia #firma #kolchoz
Aktualizacja w komentarzu
Aktualizacja w komentarzu
#logikarozowychpaskow
W takim razie może niech używa delikatnego makijażu? A nie jakieś cienie i inne uga buga.
(a przez te przyciemnienia [xD] po bokach wygląda jak ofiara przemocy domowej)
Dobrze wszyscy wiecie że im więcej pudru i podkładu tym gorzej dla skóry, więc po co aż tak się szpachlić skoro to tylko przedłuża chorobę?
I nie jestem oderwany od rzeczywistości, bo sam miałem z tym problemy jakieś 3 lata.
#logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
laska nakłada 1,5 tony betonu na skórę i dziwi się że ma nie trądzik tylko trąd. Pół roku później robi dietę eliminacyjną, okazuje się, że nie toleruje nabiału, trąd znika, ale dziury w twarzy już nie. Tak to się kończy jak zamiast rozwiązać problem się go zakrywa. Oczywiście w wywiadzie wini nietolerancyjne społeczeństwo, dziennikarze nazywają ją niesamowicie dzielną...
Ale wam się odpaliła P0lka.
Białorycerze już plusują.
Przecież tu nie chodzi o to, że ona zakrywa brzydką mordę więc jest oszustką.
Tutaj chodzi o to że skóra ma oddychać, zregenerować się, a nie ma jak bo jest przykrywana toną
@DinaKaliente: prawdziwa dama, duma ojca i pociecha matki