Wpis z mikrobloga

A ja wam powiem tyle, że zamiast Taz'a powinni polecieć byali i snax. Za nich wchodzą dwie młode osoby do składu + kubik do Analizy. Nie biorą udziału w niczym przez 2 miesiące, ćwiczą trenują, sprawdzają zawodników i młoda scena się kręci. Natomiast Snax i Byali robią dwa oddzielne składy, które mają doświadczenie z największego Topu EU sceny. Teraz zanim poleci hejt, zobaczcie co by było gdyby tak się stało. VP nie blokuje młodych zawodników i pokazuje im grę na najwyższym poziomie. Dodatkowo mamy takie ekipy jak Snax team, Byali team, Ago, Kinguin, Pride, Izakoboars, może bym tu dodał PACT. Ile teamków, które mogłby się rozwijać i grać. Jeśli byście chcieli coś więcej ode mnie usłyszeć na wykopie to + i mogę się rozpisać, dlaczego moim zdaniem polska scena będzie jeszcze bardzo długo poza tier I. Chyba, że w tym roku zaskoczy nas czymś PACT albo Devils.one.
#csgo
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NieznanyWykopek: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Osoba, która w esporcie siedzi od 10 lat ? :D Mam wiedzę, którą wykorzystuje jednak na co dzień, a może paru wykopków z chęcią poczytałaby moje wysrywy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@sSpoko: Jasne, tylko szkoda, że już w 2016 roku kłóciłem się ze Snaxem na temat tego o co teraz poruszyłem. A nie potrafię zliczyć ile fanów VP mnie znienawidziło, przez te wszystkie lata konstruktywnej krytyki całej gry oraz PR w tej drużynie.
  • Odpowiedz
@ArTeM6322: Każdy pisał TAZ out, neo out, pasza 50/50 bo coś tam czasami grał. Możesz mieć sporo racji. Nie wiemy co tam naprawdę się działo. Wyciekła jedna kłótnia z której wynikało jedno, że SNax to idiota i to on powinien polecieć jako pierwszy
  • Odpowiedz
@michok1984: Szkoda, że większość tych co wtedy pisali TaZ, Neo, Pasha out, ma aktualnie z 16 lat ? Nie powiem, bo sam chciałem by TaZ odszedł z VP. Tylko nie ze względu skilla, a to jak bardzo w ostatnich momentach szkodził drużynie medialnie. Jeśli spojrzycie, to zobaczcie jak Wiktor pompował hype na to, że VP znów wróci do nie tylko TOP5 ale usiądzie na tronie... Co moim zadaniem (a ono
  • Odpowiedz
@sSpoko: Disbandu nie będzie. Widzę po tych wszystkich sytuacjach, że typ się wgl nie zna na CSGO. dobre 10 lat w tej branży i 0 wiedzy. Moim zdaniem całym problemem właśnie jest Snax. Śmiałem się z kumplem, że jak on dołączy to długo ten teamek nie pociągnie... I co nie dość, że 3 miesiące to dziękuję TOAO, że nie bał sie w wywiadzie dla eweszło powiedzieć prawdy na temat co
  • Odpowiedz
@HalfGod: Imo tutaj mogę powiedzieć, że zgadzam się z Repo, jakąkolwiek ma on opinię na scenie, to wiedzę ma ogromną. @HalfGod pamiętasz może Neo za czasów 1.6? Chłopak był najlepszym aimerem na światowej scenie. Nikt mu nie potrafił dorównać. Moim zdaniem, jeśli zdjęlibyśmy z niego rolę IGL'a a wrzucili go w miejsce riffla to jego skill, movement strzeliłby w górę. Fajnie byłoby zobaczyć teraz Neo + TOAO. Młoda krew,
  • Odpowiedz
@ArTeM6322:

A ja wam powiem tyle, że zamiast Taz'a powinni polecieć byali i snax.

Zgadzam się i nie zgadzam- nie da się tego tak ocenić, fakty były takie, że TaZ grał słabo, a z perspektywy czasu i wiedzy zmienia się tutaj wszystko.

Za nich wchodzą dwie młode osoby do składu + kubik
  • Odpowiedz
@ju_q: Nie ma, bo żaden z nich nie udowodnił, że jest inaczej, a mają/mieli takie możliwości. Czy wrodzony czy nie, to akurat bym zostawił, bo w ostatecznym rozrachunku możemy to wszystko schować pod słowem 'talent' czy 'umiejętności', merytorycznie raczej to nic nie zmieni.

Szukanie powodów to bardzo długi temat i na pewno musiałby się wypowiedzieć psycholog i jakiś specjalista, który zna realia tematu. Wg mnie to wszystko się po prostu
  • Odpowiedz
Czy wrodzony czy nie, to akurat bym zostawił, bo w ostatecznym rozrachunku możemy to wszystko schować pod słowem 'talent' czy 'umiejętności', merytorycznie raczej to nic nie zmieni.

@dymk: No właśnie imo zmieni i to jest kwestia podstawowa w rozmowach nt. wyglądu czy przyszłości sceny.
Bo jeśli założyć, że talent jest bardziej wrodzony (co, hm, w sumie trochę można sądzić np. patrząc na Zywoo czy Ropza - którzy wcześniej grali na bardzo wysokim
  • Odpowiedz