Aktywne Wpisy

sztefen_muller +457
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: LTuu9PBAFQAF
Pobierz
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki

#csgo
@ArTeM6322:
@ArTeM6322: Przecież w 2018 to oni byli bardzo daleko od "najwyższego poziomu", jakkolwiek byś to rozumiał, więc gówno by im pokazali. ;p
Czas na zmiany i wdrażanie mniej doświadczonych graczy to były lata 2015-2017, gdy Gruby, Michu, Mouz, Rallen czy inny Furlan mieli peak formy. A że byli skazani na taplanie się w swoim bagienku, wymienianie składami między sobą, granie z ludźmi na swoim poziomie czy gorszym i przeciwko drużynom na tym samym poziomie - nie mieli się od kogo uczyć, nie miał ich kto ciągnąć w górę i ich potencjały powolnie umierały - dziś wygląda na to, że utknęli w t3/t4 i będzie ciężko wejść wyżej, jeśli nie zaczną konsekwentnie próbować młodych i pozwalać tym młodym na grę w ich zacnym
Zgadzam się i nie zgadzam- nie da się tego tak ocenić, fakty były takie, że TaZ grał słabo, a z perspektywy czasu i wiedzy zmienia się tutaj wszystko.
@dymk: Dlaczego wg Ciebie nie ma?
Rozumiem, że to są m.in.
Szukanie powodów to bardzo długi temat i na pewno musiałby się wypowiedzieć psycholog i jakiś specjalista, który zna realia tematu. Wg mnie to wszystko się po prostu
@dymk: No właśnie imo zmieni i to jest kwestia podstawowa w rozmowach nt. wyglądu czy przyszłości sceny.
Bo jeśli założyć, że talent jest bardziej wrodzony (co, hm, w sumie trochę można sądzić np. patrząc na Zywoo czy Ropza - którzy wcześniej grali na bardzo wysokim poziomie niż dostali się do jakiejś porządnej drużyny, od której się zdołali czegokolwiek nauczyć), to zostaje nam czekać aż gdzieś się pojawi jakiś talent w Polsce i generalnie nie bardzo jest nad czym dyskutować; nie ma, to nie ma, lepiej grać z tymi, którzy są na scenie już od jakiegoś czasu i są co najmniej trochę sprawdzeni.
Ale jeśliby założyć, że wszystko jest do wyuczenia, to warto odstawić starszaków i stawiać na pokazywanie drogi innym, niedoświadczonym, z potencjałem na przyszłość. I jednocześnie trzeba szukać win gdzieś na scenie i zastanawiać się dlaczego mało kto "wyrasta" na te talenty, dlaczego u nas się nie uczą, nazwijmy to górnolotnie, etyki pracy od najmłodszych, więc w efekcie mamy na przykład ten "chlew komunikacyjny" od samego początku.
Imo uczenie się, trening czy praktyka mają niebagatelne znaczenie i można stać się we wszystkim co najmniej dobrym, jeśli się poświęci temu czas i uwagę. Z drugiej strony chęci uczenia się, poświęcania czemuś czasu i uwagi będą wynikały z charakteru i predyspozycji indywidualnych i tutaj nawet najlepszy nauczyciel czy jakikolwiek przykład z