Wpis z mikrobloga

A ja wam powiem tyle, że zamiast Taz'a powinni polecieć byali i snax. Za nich wchodzą dwie młode osoby do składu + kubik do Analizy. Nie biorą udziału w niczym przez 2 miesiące, ćwiczą trenują, sprawdzają zawodników i młoda scena się kręci. Natomiast Snax i Byali robią dwa oddzielne składy, które mają doświadczenie z największego Topu EU sceny. Teraz zanim poleci hejt, zobaczcie co by było gdyby tak się stało. VP nie blokuje młodych zawodników i pokazuje im grę na najwyższym poziomie. Dodatkowo mamy takie ekipy jak Snax team, Byali team, Ago, Kinguin, Pride, Izakoboars, może bym tu dodał PACT. Ile teamków, które mogłby się rozwijać i grać. Jeśli byście chcieli coś więcej ode mnie usłyszeć na wykopie to + i mogę się rozpisać, dlaczego moim zdaniem polska scena będzie jeszcze bardzo długo poza tier I. Chyba, że w tym roku zaskoczy nas czymś PACT albo Devils.one.
#csgo
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ju_q: Przepraszam, że nie odpisałem, ale coś brakło motywacji i trochę mnie zgasiłeś, jeżeli chodzi o długość wypowiedzi :D

Co do pierwszej części Twojej wypowiedzi, to można porównać do polityków i systemu demokratycznego- żeby być na 'górze' to trzeba najpierw przebić się przez niezłe sito, a na koniec wcale nie zostali Ci, którzy byli najlepsi. Nie chcę zagłębiać się w tak głębokie czynniki jak psychologia czy rozwój talentu, bo po prostu
  • Odpowiedz
Nie chcę zagłębiać się w tak głębokie czynniki jak psychologia czy rozwój talentu, bo po prostu nie czuję się na tyle zorientowany, a strzelać w ciemno nie będę. Tutaj potrzeba po pierwsze ludzi, którzy mają wiedzę i potrafią mówić w takich tematach

@dymk: To prawda. Sami możemy sobie zgadywać z zewnątrz, ale jaka jest prawda pewnie się prędko nie dowiemy. Pozostaje liczyć na to, że wraz z rozwojem esportu będą
  • Odpowiedz
@dymk: Dzięki, dzięki.

Nie wiem, szczerze mówiąc, na ile można traktować opinię jednego gracza jako wiążącą i przedstawiającą faktyczną sytuację.
Tym bardziej, że chwilę wcześniej mówił o Tomie tak:

- Skoro jesteśmy przy testowaniu, to powinniśmy poruszyć temat Toma223. Jak na ten moment układa
  • Odpowiedz
@ju_q: Co do wywiadów to wiadomo, mnóstwo bullshitu i PR, też mam do tego dystans, ale tutaj mamy do czynienia z zawodnikiem, który już nie grał w teamie i nie miał nic do stracenia. Wg. mnie powiedział prawdę i brzmi przekonywająco.

Ja o reatzie też trochę słyszałem i mam trochę informacji z wewnątrz- ma swoje wady i to może być dla niego duża przeszkoda, bo chodzi o sprawy psychologiczne. Co
  • Odpowiedz