Wpis z mikrobloga

Co jest #!$%@? w kwestii przegrywu jeśli chodzi o np. związki, że nawet jeśli znajdziesz w sobie 1000% samozaparcia i ogarniesz swój wygląd i dopiero w wieku 25-26 będziesz wyglądał jak człowiek i zaczniesz łapać pierwsze kontakty z płcią przeciwną, to tak w zasadzie po co? Każdy tego chce, ja też, ale trochę #!$%@? że tak się starałeś żeby na końcu zebrać po kimś okruchy i dostać jakąś typiarę która na studiach zrobiła ze swojego mieszkania burdel (współlokatorki nie przeszkadzają bo same tak robią) i każdy przystojniejszy kolega który akurat miał erekcję zapewnił sobie przyjemność. Reszta w czasie twojego "ulepszenia" nie próżnuje, czerpie z życia pełnymi garściami. Przez tyle przegrywając jak masz później coś do takiej dziewczyny CZUĆ?
Od razu załączam kilka alternatywnych odpowiedzi dla normików:
1. Szok, przegrywy odkrywają że dziewczyny lubią seks!!!
2. Nie wszystkie laski są takie!!!
3. Czego się spodziewasz na tinderze same #!$%@?, poza tą aplikacją same porządne!!!
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #depresja #feels #zalesie #gorzkiezale #gownowpis #tinder
hauser15 - Co jest #!$%@? w kwestii przegrywu jeśli chodzi o np. związki, że nawet je...

źródło: comment_fM7pV6OvXRULLXQKkObLgclMUQQZA5ci.jpg

Pobierz
  • 21
@hauser15: zarabiam dużo, jeśli zbliżając sie do 30 zacznę zauważać atencję od loch to KAŻDY BEZ WYJĄTKU taki przypadek będę traktował jako „wyskakałam się na bolcach w młodości i kiedyś bym na ciebie nie splunęła ale teraz potrzebuję betabankomatu na męża więc udaje że jestem tobą zainteresowana”, wszystkim w podobnej sytuacji zalecam to samo.
@Overblazed: Piszesz, że jeśli zaczniesz zauważać atencje - czyli teraz jej nie masz? Innymi słowy jesteś młody, zarabiasz dużo, i nie masz atencji. Co skłania cię do myślenia że jak będziesz dochodził do 30stki to nagle lochy się zaczną tobą interesować? Mam przeczucie po tym co piszesz, że jesteś spierdoxem teraz, i przed albo po 30 będziesz takim samym. Może trochę więcej na koncie, ale dalej taki sam przegryw
@smrud_z_pisdy: lochy w okolicach 30 mają duże ciśnienie na ślub i dzieci, libido im rośnie, uroda przemija. Z wyglądu jestem przeciętny (nie brzydki ale nie chad) i dopóki lochy są młode (20-25) to latają a klaudiuszami a tacy typowie jak ja są niewidzialni. Później lochy poszukują frajerów z kasą na mężów, czytałem już niejedną historię o typkach podobnych do mnie których lochy całe życie miały w dupie a w rejonach 30
Z wyglądu jestem przeciętny (nie brzydki ale nie chad) i dopóki lochy są młode (20-25) to latają a klaudiuszami a tacy typowie jak ja są niewidzialni. Później lochy poszukują frajerów z kasą na mężów

@Overblazed: Znam kilka takich przypadków, ale to zależy również od tego ile dana loszka zarabia. Te nieźle zarabiające korpoloszki to nawet po 30 nie przestają ganiać za chadami i sebo patusami.
@hauser15 sam się uważam za sredniaka(minus to wzrost niestety) i takiej też szuka, tyle że kurde większość lasek jakie poznaje to są kompletne zera, a ja nie chcę marnować czasu na porcelanowa lalkę do ruchania tylko kogoś z kim mogę wiązać przyszłość.
Myślałem że będzie tak z ex i już byłem prawie pewien że będzie dobrze, ale jednak #!$%@? z tego wyszedł i ja dostałem tyle że przewlekłej depresji się nabawilem a
@ButtHurtAlert: mężczyzna jest romantykiem w przebraniu pragmatyka, kobieta jest pragmatyczną w przebraniu romantyka. Z tym się nie da dyskutować. Witam w realnym świecie.
@smrud_z_pisdy: to co napisał @Overblazed jest prawdą. I piszę to z perspektywy mężczyzny, który swoje spróbował i doświadczył, a resztę uzupełnił odpowiednią wiedzą. 30 rok życia u kobiety to mityczna ściana. To linia, za którą - jeśli nie ma wcześniejszej LTR/małżeństwa i rodziny/w najgorszym przypadku jakiś nowy
Wtedy też wchodzi inna gra u kobiet

@NukeOps: Gra wtedy zmienia sie całkiem zabawnie, smiesznie patrzy sie na te 30 latki mowiace jakie to one sa spokojne, szukaja tylko dobrego mireczka do zalozenia rodziny, skupiaja sie na karierze i nie w glowie im calonocne zabway, a nastepnego dnia taka potrafi z zachwytem opowiadac jakim to super przezyciem byl dla niej wyjazd na erasmus i jacy zagraniczni faceci sa oh i ah