Aktywne Wpisy
Dzonsin +14
#pracbaza #pracait #inwestycje #praca #warszawa #kapital
Mam do Was pytanie oraz chce zaczerpnąć inspiracji jak rozwiązać nasz (mój i żony) problem.
Kariera:
Wraz z żoną ukończyliśmy studia informatyczne z tytułem magistra/inżyniera. Podczas studiów znaleźliśmy staż (ja Python Developer, żona w analityce biznesowej.
Niedługo stuknie nam 30 lat, ja już Senior w przyjaznym korpo (na pracę nie narzekam 3x zdalnie 2x stacjonarnie). Łącznie ok. 20-30h przepracowane w ciągu tygodnia, czasami jak więcej pracy
Mam do Was pytanie oraz chce zaczerpnąć inspiracji jak rozwiązać nasz (mój i żony) problem.
Kariera:
Wraz z żoną ukończyliśmy studia informatyczne z tytułem magistra/inżyniera. Podczas studiów znaleźliśmy staż (ja Python Developer, żona w analityce biznesowej.
Niedługo stuknie nam 30 lat, ja już Senior w przyjaznym korpo (na pracę nie narzekam 3x zdalnie 2x stacjonarnie). Łącznie ok. 20-30h przepracowane w ciągu tygodnia, czasami jak więcej pracy
Najmilszy_Maf1oso +359
Ale trzeba mieć zryty beret samochodozą, żeby mieć problem z kładką nad Wisłą, która jak widać jest z chęcią wykorzystywana i realnie ożywia część miasta.
Oczywiście po co kładka, jak można było dołożyć 10x tyle i mieć czteropasmową arterię i być może chodnik. Toż to czysta przyjemność przeprawiać się przez Wisłę pieszo w towarzystwie samochodów.
#rower
Oczywiście po co kładka, jak można było dołożyć 10x tyle i mieć czteropasmową arterię i być może chodnik. Toż to czysta przyjemność przeprawiać się przez Wisłę pieszo w towarzystwie samochodów.
#rower
Przez pewien okres mojego życia byłem radosnym, zwykłym chłopakiem (do ok. 11-12 roku życia). Wydawałoby się wtedy że wyrosnę na typowego normika. Wychodziłbym wtedy na różne imprezy, a dzisiejszy wieczór spędziłbym pewnie między nogami p0lki Julki. Niestety stała się rzecz niewyobrażalna (jednak dla głupich normików to pewnie była „dobra beka”). Bowiem pewnego dnia jako 12letni (lub 11letni) chłopiec pełen dziecięcego szczęścia i energii udałem się do szkoły. Był to czerwiec, a wiec blisko wakacji. Z tego co wiem nie bałem się jeszcze wtedy ludzi i przerwy spędzałem wśród nich, nie chowajac się po kabinach toaletowych. Niczego jeszcze nieświadomy postanowiłem podejść z kolegami do przyszłej grupki p0lek (pewnie teraz dumnie przyjmują spust do buzi od swoich Oskarków). Wtedy stało się coś, co pamietam do dzisiaj i nic mi już nie pomoże. P0lka (tfu) oznajmiła mi przy CAŁEJ KLASIE, iż mam ryj jak upośledzony goryl i elf oraz głos, jakbym miał penisa w buzi. Nawet nie wiecie jak to na mnie zadziałało. Ja - jako młody, energiczny, przyszły dynamiczny normik - chciałem tylko podejść do koleżanek z klasy wraz ze swoimi kolegami posmieszkowac. W zamian zostałem znokautowany przez bezwzględnego potwora, jakim okazała się p0lka. Od tego momentu nic nie było takie same.
Koledzy się ode mnie odwrócili - koleżanki też. Kto przecież chciałby się kumplować z ryjcem upośledzonego goryla i elfa o głosie, jakby miał penisa w buzi. Nikt. Od tego momentu nie moge pogodzić się ze swoją osobą. Zdałem sobie sprawę, ze nie czeka mnie nic dobrego. Nie będę miał przyjaciół, dziewczyny, rodzice również mną gardzą. Był to również dzień kiedy kupiłem sobie pierwszą książkę o analizie matematycznej. Kolejnego dnia zacząłem już się chować w kabinach toaletowych, by nie straszyć innych ryjem upośledzonego goryla i elfa oraz głosem, jakbym miał penisa w buzi. Ten dzień to była moja smierć, mój koniec, teraz się nie liczę, teraz czeka mnie wegetacja lub samobójstwo.
Na koniec chciałem dodać, a zarazem przestrzec wszystkich. Nie zadawajcie się z p0lkami. One tylko czekają by wbić się na bolec Chada 10/10, równocześnie gardząc zwykłymi chłopcami. Ta p0lka pewnie mnie już nie pamięta. Ja jednak pamietam ją i skutki tamtego zdarzenia mają wpływ do dziś...
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
W tym wszystkim chodzi o to, że p0lki trzeba odizolować. Zniszczyły mnie. Dobrze ze się urodziłem. Przynajmniej mogę innych przestrzec przed p0lkami.
To jak to jest? #!$%@? jest w głowie czy #!$%@? jest w genach? A jeśli i tutaj i tutaj, to które z nich przesądza o wykluczeniu się