Wpis z mikrobloga

Witam, planuje zakup macbook pro m1. Mam kilka pytań odnośnie zakupu u Pana Marka:
- czy na sprzęt jest wystawiana pełna faktura 23%?
- faktura jest wystawiana dopiero w momencie dostarczenia sprzętu?
Będę wdzięczny za informacje :)
  • Odpowiedz
@Wojti1991: ja na razie kupiłem iPhone'a i MacBooka które mają przyjść za pare miesięcy.. i czekam teraz na airpods'y max... na iphone'a mam dostać fv przy realizacji zamówienia, a przy MacBooku poprosiłem teraz i dostałem pełną FV z 23% VAT - więc możesz tak i tak :) ogólnie nie było problemu mimo że zmieniłem zdanie co do wystawienia FV przy MacBooku..
  • Odpowiedz
Kurcze ja mam M1 pro zamówiony ale cały czas mam jakaś chora nadzieje na pojawienie się iPhonow Pro z powrotem - wiadomo w ograniczonej liczbie i na chwile dla bywalców.

Chyba ze ktos ma do odstąpienia?
  • Odpowiedz
  • 1
@Serafin14 mam podobnie przy czym ja szukam iPhona pro Max. Również byłbym chętny na zakup nawet z wysyłką od 30 kwietnia to chyba inna nie wchodzi w grę. Później to już faktycznie lepiej czekać na trzynastkę. @Deja_VU_000 naprawdę nie ma opcji żeby dołożyć kilka sztuk do tego zamówienia kwietniowego?
  • Odpowiedz
@wtch: Nie opłaci Ci się kupić na kwiecień bo jeśli nie masz jakiegoś naprawdę starego telefonu to lepiej poczekać na 13. Będzie ona wcześniej niż 12 bo ta miała opóźnienia... No i będzie dużo więcej zmian. Chyba we wrześniu powinna być konferencja odnośnie iPhone
  • Odpowiedz
  • 1
@sstory999 starego tel nie mam, poprostu chciałbym sprawdzić czy IOS to w ogóle coś dla mnie :)
odniosłem się do tego, że jeśli konf będzie we wrześniu to czekanie i tak będzie pewnie do grudnia więc rok (od teraz) minimum podejrzewam podwarunkiem, że Pan Marek będzie miał :). teraz faktycznie 11 pro max chodzi po ok. 3800 na olx (sklepy to chyba dalej kosmos) więc podejrzewam, że 12 pro max byłby
  • Odpowiedz
Oby oby - ja pilnie obserwuje cały czas i wchodzę sprawdzam jak najęty i pluje sobie w twarz ze przeoczyłem - tez nie mam nic przeciwko nawet dostawie po 30 kwietnia - tylko kurcze 256 GB iPhone Pro 12 4049 - do takiej ceny to i do właśnie września kolejnego roku niekoniecznie spadnie. Nawet wziąłbym 128 za stówkę czy dwie mniej od razu pewnie i się nie zamierzam z niczego rozmyślać -
  • Odpowiedz
@Serafin14 teraz to na promocji można dostać 11 pro 64Gb a tutaj w takiej cenie 12 pro i to jeszcze 256 GB, cena myślę że warta tego czekania ( chociaż mi osobiście strasznie już się dłuży :/ )
  • Odpowiedz