Wpis z mikrobloga

Piękne
WoT
Zostałem sam tierem 5 a na przeciw pięciu (3 ogryzki)
Ubiłem ostatniego gościa moim ostatnim OB pociskiem, jakby nie eksplodował to nie miałbym czym strzelać xD
Graty na czacie i w ogóle, odznaki, chwała, następna runda gong i do spania xD
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: A wcale, że nie. Przeżyłam to ostatnio w lolu, a co do tej pasty o ziomku, który się logował i zniknął to spotkało mnie to dawno temu w metinie. Chodziliśmy razem expić, zamienialiśmy się, czasem on grał szamanką żeby pomóc, czasem ja. Jak łowiło się ryby to można było popisać. Ehh, nostalgłam (,)
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: Czasem się zdarza w lolu, raz na milion, ale się zdarza. Częściej jest tak, że trafi się team, co śmieszkuje i nikt nikogo nie wyzywa nawet jak się przegra, ale to bardziej na luźnych typu aramy, urfy, stary dominion albo odyseja. Na rankedach to nie wiem, bo nie gram.
Jak chcesz wyślij nick na priv to zagramy. ʕʔ
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: Tylko, że ja z nimi się poznałem wcześniej osobiście, a dopiero później z nimi zacząłem grać w gry xD. Nie mówiąc o tym, że siedzimy sobie na discordzie i się odwiedzamy raz na parę miesięcy.

EDIT

w sumie to one mnie zachęciły do grania w lola, bo wcześniej to byłem konserwatywny kuc co grał tylko w StarCrafta i AoE
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: Grałem też z nimi przez chwilę w PUBga dopóki go nie z-----i, a potem w Fortnite. Tego ostatniego już nie wytrzymałem. Nie wiem czy jestem za stary, czy te gry są coraz bardziej z-----e xD.

EDIT

Zainstalowałem też Apex Legends, ale tam to już w ogóle nie wiedziałem co się dzieje
  • Odpowiedz
@ZasilaczKomputerowy: Apex to nie jest takie skrzyżowanie PUBG z Titanfall? Nie chciało mi się próbować, za stary jestem na nowości. Fortnite ma bardzo dziwny model fizyczny, nie potrafiłem przyzwyczaić się do niego, szlag mnie trafił po kilku grach.
A PUBG nie jest teraz lepszy? Gdy grałem ostatnio (rok temu?), serwery lagowały tak mocno, że mogło być już tylko lepiej :D
  • Odpowiedz