Aktywne Wpisy

Minieri +527
Nie wiedziałem że aż tak to zaboli. Odszedł mój najlepszy cumpel od 12 lat.
Dorosły chłop a się popłakał jak dziecko. Przeraża mnie to puste legowisko.
Dzięki za wszystko cumplu, byłeś najlepszy.
Zdjęcie z ostatniego długiego spaceru nad morze kiedy miał jeszcze siłę.
#pokazpsa #gorzkiezale #beagle
Dorosły chłop a się popłakał jak dziecko. Przeraża mnie to puste legowisko.
Dzięki za wszystko cumplu, byłeś najlepszy.
Zdjęcie z ostatniego długiego spaceru nad morze kiedy miał jeszcze siłę.
#pokazpsa #gorzkiezale #beagle

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie

Komentarz usunięty przez moderatora
@Teec ale zrozumieliście? Zrozumieliście. Na #!$%@? drążyć temat, jeżeli komunikat został przekazany xD
Później ludzie się srają cokolwiek wstawiać/mówić bo ludzie zawsze poprawią a czasem nativi piszą gorzej ale 'oni to już slang, to wiadomo' a sami tak komunikaty przekazują
Żadne a... Rim a job? A job to "jakaś" praca a tu chodzi o konkretną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I co to w ogóle za argument żeby pisać poprawnie xD dla wszystkich nas to jest obcy język, dzisiejszy świat wymusza tak trochę na nas użycie tego języka ale nie każdy musi hiper poprawnie mówić i to powinno być w jakimś stopniu tolerowane o ile da