Wpis z mikrobloga

@666Mati: jeśli chodzi o bebechy, to do przeglądania www się nada. Ale producent jest na mojej czarnej liście za lepienie laptopów z gówna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hpiotrekh jak na budżetową maszyne to procek ok. Tragedii nie ma ale i bez rewelacji.
Serio dokup ramu. Dysk zostaw (kto teraz coś trzyma na dysku w hurtowych ilościach jak Google drive 99% wystrczy zwykłym userom).
No i po co Ci napęd dvd? Ja już nawet nie pamietam kiedy cd używałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
producent jest na mojej czarnej liście za lepienie laptopów z gówna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@666Mati: Jestem dokładnie tego samego zdania co @qqqruqq:
Konfiguracyjnie Lenovo nie są tragiczne. Czasami mają nawet całkiem mocne sprzęty. Niemniej jakość wykonania to dramat. Tworzywo sztuczne obudowy, zawiasy, elementy mocowania... poniżej krytyki.
  • Odpowiedz
@Poldek0000: w moim budzecie do 2k wydał mi sie calkiem spoko, do neta, ogladania netflixa i pogrania w malo wymagające gierki powinien wystarczyc chyba, chociaz to jeszcze nie jest opcja ostateczna
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@666Mati: trochę mało RAMu, (VBox pozwoli zabrać niecałe 50%, więc zostanie 1900MB, mało do deva), dysk też do nie największych nie należy, zechce Ci się instalacji VisualStudio i masz zjedzone ok 25-50GB, sama Winzgroza zajmie że 20GB, podstawowy soft i już nie masz połowy...
  • Odpowiedz
@666Mati: nie polecam AMD po wejściu na facebooka 4 rdzenie na 80% ale grać się da w CS ale to i tak A12-9800B a nie A9. A9 - na cpubenchmark ma2337 punkty dla porównania laptop z 2013 roku i5-4200m - 4033 punkty. Kup sobie thinkpada używanego wymienisz wszytsko w nim tanio np. T460. I to jest ekran full HD więc zdjęcia będą ładne lecz duży problem z smużeniem starych
  • Odpowiedz