Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie jedno. Co jeśli ona jest aktorką, pracownikiem jakiegoś ośrodka terapeutycznego dla narkomanów? Przecież pan kaprawe, rozbiegane oczy jest mistrzem manipulacji. A opowieści pani N kupy się nie trzymają.
Skoro planuję wydać książkę, nie zależało by N na anonimowości. Wręcz przeciwnie, największą promocją książki jest sam autor. Po drugie N zbyt dobrze wygląda na osobę która bierze heroinę 10 lat. Mieszkam w Anglii, gdzie problem jest znacznie powszechniejszy. W przeciągu 10
  • Odpowiedz
wysoko funkcjonujący

@misiafaraona: Nie przekonuję mnie to. Np Alkoholizm wysokofukcjonujący jest pewną iluzją, bańką która prędzej czy później pęknie tracąc kontrolę nad swoim życiem. Uzależnieniem tym bardziej fizjologicznym kierują pewne mechanizmy. Poza tym sama N przyznaję, że nad uzależnieniem od h-----y nie da się zaoponować. Tym bardziej rzekome branie przez N H-----y nie tylko powinno, siać spustoszenie w ciele ale również i w umyśle. Ta w dalszym ciągu, utrzymuje trzeźwe
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: nie śledziłem ostatnio tagu, ale czy ta laska nie ma nic wspólnego z tą, która kiedyś tam na grupie JTo nagrała kiedyś jakiś film, zęby dolnej szczęki jako słowo klucz, nie analizowałem tego, i nie znam się na takowej analizie, więc proszę nie krzyczeć na mnie jeśli się mylę i jeśli było poruszane tysiąc razy.
  • Odpowiedz