Aktywne Wpisy
MYexodus +204
To co się dzieje na tym portalu w sprawie kpo to naprawdę tragedia, ile kłamstw i manipulacji wokół tego jest tutaj postowanych przebija masę krytyczną. Istota i zasady tego programu zostały totalnie wypaczone.
Jak wykopki się pieklą jakoby mielibyśmy spłacać to do końca naszych żyć to jest okropne kłamstwo. 25mld zł to jest dosłownie bezzwrotna dotacja, kolejne 35ml zł jest oprocentowane na mniej niż 1%. To są praktycznie darmowe pieniądze. Masa tego idzie
Jak wykopki się pieklą jakoby mielibyśmy spłacać to do końca naszych żyć to jest okropne kłamstwo. 25mld zł to jest dosłownie bezzwrotna dotacja, kolejne 35ml zł jest oprocentowane na mniej niż 1%. To są praktycznie darmowe pieniądze. Masa tego idzie

Feltzer +572

32+27+27+20 = 106 minut
Podać nie mogę bo zaraz moderacja wyrzuci, ale na PW prześlę od razu, możesz napisać komentarz i prześle :)
#hive #lime #hulajnogaelektryczna #warszawa #cebuladeals #kodyrabatowe wiec #rozdajo dla wszystkich
jak chcesz możesz obserwować lub czarnolistować #kodyodlubiekiedy
źródło: comment_NZPXwnnHDnsgmfNfbNzP4DgeHFRiGnzv.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@Unik4t
@marsnapada
(✌ ゚ ∀ ゚
źródło: comment_XhcjCoAy6eQTFyVhxDjTbuoECcSg6xJc.jpg
PobierzChciałem dobrze dla wszystkich mireczków (╯︵╰,) @Hubtar potwierdź prosze, że Ci wszedł 2 dni temu kod
a ode mnie dlaczego nei chcesz?:D
@Lapidarny: hive