Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +290
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

32+27+27+20 = 106 minut
Podać nie mogę bo zaraz moderacja wyrzuci, ale na PW prześlę od razu, możesz napisać komentarz i prześle :)
#hive #lime #hulajnogaelektryczna #warszawa #cebuladeals #kodyrabatowe wiec #rozdajo dla wszystkich
jak chcesz możesz obserwować lub czarnolistować #kodyodlubiekiedy
źródło: comment_NZPXwnnHDnsgmfNfbNzP4DgeHFRiGnzv.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@okjeicam
@SolelyRose
@
@Unik4t
@marsnapada
(✌ ゚ ∀ ゚
źródło: comment_XhcjCoAy6eQTFyVhxDjTbuoECcSg6xJc.jpg
PobierzChciałem dobrze dla wszystkich mireczków (╯︵╰,) @Hubtar potwierdź prosze, że Ci wszedł 2 dni temu kod
a ode mnie dlaczego nei chcesz?:D
@Lapidarny: hive