Aktywne Wpisy

NijuGMD +1583
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
curiousboi +24
Poważne pytanie, niedawno przeprowadziłem się do domu całe życie w bloku mieszkałem.
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz

W sumie masowy zalew Europejczyków praktycznie zgładził rasę Maorysów w NZ XD
Po prostu trzeba brać pod uwagę że będzie więcej takich sfrustrowanych ludzi. Lewica zapewniła już grunt pod upadlanie społeczeństw.
To co zrobił było złe, jednak to była reakcja na to co się dzieje. Akt desperacji.
@sorek: wszystko spoko, ale zapanuj trochę nad ortografią, > nazistą i antysemitą ;)
@sorek: fuck logic
@sorek: to ja przepraszam też, że się przysrałam, ale zakuło w oczy ;)
@sorek: mhmm, fajnie, fajnie. Tylko do tych "najeźdźców" powinien doliczyć też chrzescijanstwo
@Helsantonio_Montes: wymyśliłeś to, czy gdzieś przeczytałeś?
W czasach, gdy NZ zostala "odkryta" było ok. 100.000 Maorysów. Jest to mocno naciągnięta liczba. Bliżej im było do 50.000. Według badań Census z 2017 roku, Maorysów w NZ jest ponad 720.000. Gdzie ta zagłada?
@Tommy__: obejrzałem niedawno ten filmik @wojna_idei i genialnie to pasuje. Ten zamach jest potężniejszy od Breivika, który sam był tylko jednostkowym wypadkiem. Teraz się znacznie dopiero..
Najciekawsze że zapewne wyrok dostanie na ~25 lat, podobnie jak Breivik za naszego życia wyjdzie i będzie liderem Nazistów 2.0..
@sorek: nie jestem ekspertem od prawa karnego nowozelandzkiego, ale szybki risercz mówi mi, że w przeciwieństwie do norweskiego systemu, nowozelandzki przewiduje możliwość dożywotniego pozbawienia wolności.