Przed krakowskim sądem zakończył się proces w sprawie krwawej bójki pod Multikinem. Wyrok zapadnie w poniedziałek. 22 kiboli Cracovii dobrowolnie poddało się karze.
@Reiter: a tak przy okazji, określenia sąsiadka, Kraków jest nasz to miasto do nas należy, wisła dziwko derby blisko i kilka jeszcze innych to pomysły Cracovii ( ͡°͜ʖ͡°) też na derby na czarno chodzicie? od kiedy? :D przynajmniej czerpiecie insporacje od najlepszych
@Reiter: kompleksy? względem kogo? Względem pierwszego mistrza polski, najstarszego klubu , który zrobił dla Polski wiecej niż przykłądowo taka wisła z legią razem wzięte? okrzyki "precz z komuną" względem lewactwa to też z kompleksów wynikają?
Czyli zaprzeczasz, że 22 osoby wzięły DPK, czy uważasz, że DPK jest sztywne?
@Reiter: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ty w ogóle nie czytasz tego co piszę. Z 22 osób, 17 wzięło
@Reiter: wszędzie są konfitury, ja nie wiem jakbym się zachował, tzn wiem, ale nie chcę tego sprawdzać. Tylko wisła to w całości konfidencki klub. A ty udajesz, że deszcz pada.
Pierwsza zasada, nie rób czegoś czemu możesz nie podołać. Kto się brzydko bawi, niech bawi się do końca
#cracovia #hooligans #mirkohooligans #kibole #krakow #wislapodkrakowska #wislakrakow
źródło: comment_DMuAESYaXPJaFVuUGCT3Ky3Dd7bq55lr.jpg
Pobierzhttps://gazetakrakowska.pl/koniec-procesu-kiboli-za-ustawke-pod-multikinem-sami-zaproponowali-dla-siebie-wyroki/ar/3713758
@fullversion: Masz naprawdę kompleksy.
PS. ciśniesz po moim źródle? Sam wrzuciłeś z tej samej strony xD
@Reiter: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ty w ogóle nie czytasz tego co piszę. Z 22 osób, 17 wzięło
Pierwsza zasada, nie rób czegoś czemu możesz nie podołać. Kto się brzydko bawi, niech bawi się do końca
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora