Wpis z mikrobloga

@Reiter: no tak, dobrowolnie przyjęli swoją winę.

Sąsiadki zarzucają nam, powołując się na krakowskie media, przerwanie zmowy milczenia w styczniu 2015 roku. Szczerze gratulujemy źródła informacji. My nie będziemy komentować doniesień medialnych, a skupimy się na faktach, prawdzie i kilku papierach podpisanych przez wielkich sztywniaków z WSH z Prądnika Czerwonego i okolic.

W tym miejscu przedstawimy tylko kilka zdań, które uświadomią całej Polsce kto i kiedy przerwał zmowę milczenia w sprawie wiadomego
  • Odpowiedz
@Reiter: a tak przy okazji, określenia sąsiadka, Kraków jest nasz to miasto do nas należy, wisła dziwko derby blisko i kilka jeszcze innych to pomysły Cracovii ( ͡° ͜ʖ ͡°) też na derby na czarno chodzicie? od kiedy? :D przynajmniej czerpiecie insporacje od najlepszych
  • Odpowiedz
@Reiter: kompleksy? względem kogo? Względem pierwszego mistrza polski, najstarszego klubu , który zrobił dla Polski wiecej niż przykłądowo taka wisła z legią razem wzięte? okrzyki "precz z komuną" względem lewactwa to też z kompleksów wynikają?

Czyli zaprzeczasz, że 22 osoby wzięły DPK, czy uważasz, że DPK jest sztywne?

@Reiter: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ty w ogóle nie czytasz tego co piszę. Z 22 osób, 17 wzięło
  • Odpowiedz
@fullversion: Czyli DPK jest sztywne tak? Wycieka z Ciebie hipokryzja.
U was konfitur nie ma? Daj spokój i się nie kompromituj, u was nawet wasza legenda się sprzedała, a wcześniej robiła jako kanar.

Robisz z siebie sztywnego i znającego zasady, ale jak twoim dupa pęka, albo idą na DPK to jest dobrze... bo Wisła się rozpruła. Nie ma sensu z tobą dłuższa rozmowa.
  • Odpowiedz
@Reiter: wszędzie są konfitury, ja nie wiem jakbym się zachował, tzn wiem, ale nie chcę tego sprawdzać. Tylko wisła to w całości konfidencki klub. A ty udajesz, że deszcz pada.

Pierwsza zasada, nie rób czegoś czemu możesz nie podołać. Kto się brzydko bawi, niech bawi się do końca
  • Odpowiedz
dpk #!$%@? na minę poszukiwanych

@s4nskR: niby dlaczego? dobrowolne poddanie karze świadczy o zajściu, a nie o osobach biorących udział. Gorzej z tymi co poszli na współpracę, to oni kogoś na minę #!$%@? jeśli już.
Nikogo nie trzeba podawać, jedynie potwierdzili, ze takie zajście miało miejsce, ale:
1) wiadomo, że miało
2) Pierwszy był Grzegorz Dziekan, który już 25.09.2012r.(2 dni po zdarzeniu)
  • Odpowiedz
@s4nskR: Konflikt rozpoczął się od spotkania przed seansem w kinie dwóch mężczyzn, sympatyzujących z dwoma klubami. Jeden z nich miał ze sobą smyczkę z symbolami Cracovii, drugi - Lechii Gdańsk, której kibice sympatyzują z Wisłą Kraków. W trakcie seansu obaj skontaktowali się telefonicznie z kolegami, których poprosili o przyjście pod Multikino. Oskarżony Krzysztof J. wysłał SMS, w którym wprost chciał, by przyszli "ze sprzętem". W slangu pseudokibiców oznacza to niebezpieczne
  • Odpowiedz