Aktywne Wpisy
ElectroNICK +84
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
damienbudzik +66
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#historieriley
Oczy mnie bolą jak widzę tak zapisaną godzinę.
A po za tym historia ciekawa, wkurza mnie jedynie olewanie sprawy przez policję. Dostawali dowody i poszlaki pod nos i nic z tym nie robili. Musieli nieźle dostać w łapę. Takie coś powinno być zgłoszone gdzieś wyżej.
@c4mil: już niedługo będzie zatwierdzona jako poprawna (⇀‸↼‶)
@c4mil: a to nie jest czas trwania tego kursu? Takiego zapisu godziny nie brałem nawet pod uwagę ( ಠ_ಠ)
W Internecie były strony typu: szukamykuby.pl czy filmy na youtube pokazujące potencjalną drogę Kuby przebytą przez jego znajomych, która okazała się nie do przejścia bez sprzętu i innych ludzi. Filmy te spadły z rowerka na YT, a wcześniej zostały wyśmiane przez policję. Z tego co wiem rodzina dalej działa. Na FB istnieje fanpage: "Jakub Kazała - nieustanna walka o prawdę", gdzie jego mama publikuje