Ja jestem tolerancyjny dla LGBT+ ale nie toleruję parad z benizami na wierzchu. Co w tym złego?
To,że te parady z benizami na wierzchu to chochoł wymyślony przez homofobów, po to, żeby ludzie nas nienawidzili. Nie byłeś nigdy na paradzie równości, co nie?
@L3stko: sory, ale przenoszenie tego na warunki polskie w taki sposób jak to robisz nie ma dla mnie sensu. Jak będą latać w PL z pałami na wierzchu to sam będę za rozpędzeniem takich marszy. W Polsce prawo na coś takiego nie pozwala.
Tylko pomiędzy mną a Tobą jest taka różnica, że ja nie akceptuję prewencyjnego zakazywania wyrażania poglądów.
@yuim: oj kolego, ja absolutnie nie popieram prewencyjnego zakazywania wyrażania poglądów. Są różne sposoby na ich wyrażenie, czy koniecznie musi to być bieganie z prawie gołym tyłkiem po centrum stolicy? Można zrobić transparent, zaśpiewać piosenkę, powiedzieć jakiś rym.
oj kolego, ja absolutnie nie popieram prewencyjnego zakazywania wyrażania poglądów
Ale właśnie do tego sprowadza się Twój wywód - osoby homoseksualne nie powinny organizować marszów bo ktoś w Hiszpanii latał z gołym pindolem albo w Warszawie 2 chłopów chodziło w majtkach. Policja powinna takich delikwentów wyłapywać jeśli to jest niezgodne z
@L3stko: ok, mam nadzieję że będziesz w ten sam sposób argumentował przed 11 listopada. Po co wychodzić na marsz z flagą jak można manifestować patriotyzm w inny sposób? A na takich marszach pojawiają się hasła zakazane przez polskie prawo.
Za @TygodnikNIE https://twitter.com/TygodnikNIE/status/1104796938711584768 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_a6OlOF9gT8WUNGGYyVJlN8R0ApEFhr2N.jpg
Pobierzźródło: comment_7jCm1yMrz10lmsR6wuCgxeDKwTq3nb1t.jpg
PobierzTo,że te parady z benizami na wierzchu to chochoł wymyślony przez homofobów, po to, żeby ludzie nas nienawidzili. Nie byłeś nigdy na paradzie równości, co nie?
@yuim: oj kolego, ja absolutnie nie popieram prewencyjnego zakazywania wyrażania poglądów. Są różne sposoby na ich wyrażenie, czy koniecznie musi to być bieganie z prawie gołym tyłkiem po centrum stolicy? Można zrobić transparent, zaśpiewać piosenkę, powiedzieć jakiś rym.
I o to w tym chodzi. Patrz wyżej. Do
Ale właśnie do tego sprowadza się Twój wywód - osoby homoseksualne nie powinny organizować marszów bo ktoś w Hiszpanii latał z gołym pindolem albo w Warszawie 2 chłopów chodziło w majtkach. Policja powinna takich delikwentów wyłapywać jeśli to jest niezgodne z