Aktywne Wpisy
Siemabro +28
Czy @wykop @a__s zrobicie coś więcej z @SuperPasozyt ?
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i
ufukiera 0
Jakie kombi w automacie do 50 tysięcy? Najlepiej benzyna, zastanawiam się nad toyotą avensis, skodą octavią i peugeotem 508, ale wysłucham wszystkich rad i ewentualnie propozycji czegoś innego niż ta trójka.
#motoryzacja #samochody #skoda #peugeot #toyota
#motoryzacja #samochody #skoda #peugeot #toyota

XD
źródło: comment_ybmKNEvsPmGDJL5lheCYpQBJvdWW87DW.jpg
PobierzJuż pomijając fakt jak duże mogą być te negocjacje to z doświadczenia wiem, że nawet jak nie zaznaczę opcji "do negocjacji" to i tak ludzie będą się targować.
Mój ojciec dawno temu jak kupował wiele samochodów to
A skoro każdy chce się targować mimo braku zaznaczonej opcji "do negocjacji" to należy tego typu wiadomości ignorować.
Jak wystawiłem raz swojego Surface pro 3 na sprzedaż za 350 euro do negocjacji w hiszpanii na portalu wallapop to wiesz ile wiadomości dostałem od Januszy proponujacych
Z pół roku temu kupowałem samochód i sprzedawałem swój. Może najpierw o kupnie.
Samochód znalazłem na olx wystawiony za 12,3k zadzwoniłem do ziomka i on mi mówi: może pan podjechać do tego i tego komisu bo ja u znajomego go tam wystawiłem i tam sobie go obejrzeć. Pojechaliśmy, obejrzeliśmy była jazda testowa i potem etap negocjacji. W komisie fura stała za 13,5k. Ja od tego typka zbiłem
Ja jak sprzedaję auta za 3-7k to schodzę z ceny od 1k-1,5k
Komentarz usunięty przez moderatora