Aktywne Wpisy
krashann +8
Witam mam pytanie hipotetyczne. Czy wybaczylibyscie żonie zdradę (jednorazową)? Czy raczej byłby to koniec związku? Macie jedno małe dziecko. Czy dla dobra dziecka warto wybaczyć i być dalej razem? Żona żałuje i drugi raz tego nie zrobi (załóżmy że to pewne). W związku materialne niczego jej nie brakowało, mąż dobrze zarabiał i angszował się w opiekę dziecka, nie było tak że wszystko było na jej głowie.
#zdrada #zwiazki
#zdrada #zwiazki

Kto wziął 102 koła pożyczki 13 listopada i zrobił 8 tysięcy netto (~13 brutto, podatek, 2100 odsetek (szybkie nadpłaty)) na Intel, AT&T i Orlenie w 100 dni na #czypokonampozyczke - no ja.
Kto otworzył jeszcze "dorzut" #meczennicypkn nową pożyczką (#czypokonampozyczkev2 ?) na 91500 - bo tak było szybko w IKO - też ja.
Już zabezpieczone SL na +1,5k, to już mi (raczej) nie ucieknie.
Kto ma fajnych Rodziców, którzy
Kto otworzył jeszcze "dorzut" #meczennicypkn nową pożyczką (#czypokonampozyczkev2 ?) na 91500 - bo tak było szybko w IKO - też ja.
Już zabezpieczone SL na +1,5k, to już mi (raczej) nie ucieknie.
Kto ma fajnych Rodziców, którzy
źródło: supcio
Pobierz

A W POLSCE, JAA PIEHDOLE, W POLSCE JAK W LESIE, NIE, W POLSCE JAK W CHLEWIE OBSRANYM G00VNEM. SPOJRZYSZ NA TAKĄ P0LSKĄ PROTO-GRAŻYNĘ WITAMINĘ TO ONA ALBO WYKRZYWI MORDĘ I CI PRZYPIERDZIELI TOREBKĄ ALBO SIĘ SPYTA
"CO KUHWA? CHCESZ KOPA W JAJA KUHWA? PATRZYSZ SIĘ NA MNIE NA KARYNĘ KRUSZYNĘ WITAMINĘ MADKĘ P0LKĘ? WIESZ KIM JA JESTEM? JESTEM KŁODĄ W ŁÓŻKU I NIE MAM ZAINTERESOWAŃ I MAM PASKUDNY WIEJSKI RYJ ALE MAM CIPĘ KUHWA JESTEM KIIIIIIIIMŚ JESTEM KIMŚ KUHWA"
#p0lka #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #testoviron #tinder #heheszki #przegryw #wygryw #s----------e #stulejacontent
Komentarz usunięty przez moderatora
nie jestem chadem 9+/10 a mimo to zawsze dziewczyny zza granicy (Ukrainki, Niemki, Brytyjki, Litwinki, Czeszki) były dużo milsze, bardziej uprzejme i otwarte w kontaktach niż p0lka...
i w sumie j---ł je pies xD nie będę się płaszczyć przed byle szmulą bo jej się coś wydaje
Inna sprawa że jednak coś trzeba r----ć a jak się trafi wyjątek to tym lepiej trzeba się
@patrzpan: Skoro nie są Tobą zainteresowane to mają tracić Wasz czas na jakieś spotkania i mają się zmuszać do gadania z Tobą?
W ogóle kisnę z tego typu wątków, gdzie jeden z drugim poznali 3 na krzyż kobiety z innych krajów (zresztą będąc dla nich jakąś odmianą od ich rodaków) i po tym wyrokują o całych