Aktywne Wpisy
concordxxx +10
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
ZenonBis +6
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)
A W POLSCE, JAA PIEHDOLE, W POLSCE JAK W LESIE, NIE, W POLSCE JAK W CHLEWIE OBSRANYM G00VNEM. SPOJRZYSZ NA TAKĄ P0LSKĄ PROTO-GRAŻYNĘ WITAMINĘ TO ONA ALBO WYKRZYWI MORDĘ I CI PRZYPIERDZIELI TOREBKĄ ALBO SIĘ SPYTA
"CO KUHWA? CHCESZ KOPA W JAJA KUHWA? PATRZYSZ SIĘ NA MNIE NA KARYNĘ KRUSZYNĘ WITAMINĘ MADKĘ P0LKĘ? WIESZ KIM JA JESTEM? JESTEM KŁODĄ W ŁÓŻKU I NIE MAM ZAINTERESOWAŃ I MAM PASKUDNY WIEJSKI RYJ ALE MAM CIPĘ KUHWA JESTEM KIIIIIIIIMŚ JESTEM KIMŚ KUHWA"
#p0lka #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #testoviron #tinder #heheszki #przegryw #wygryw ##!$%@? #stulejacontent
Komentarz usunięty przez moderatora
nie jestem chadem 9+/10 a mimo to zawsze dziewczyny zza granicy (Ukrainki, Niemki, Brytyjki, Litwinki, Czeszki) były dużo milsze, bardziej uprzejme i otwarte w kontaktach niż p0lka...
i w sumie #!$%@?ł je pies xD nie będę się płaszczyć przed byle szmulą bo jej się coś wydaje
Inna sprawa że jednak coś trzeba ruchać a jak się trafi wyjątek to tym lepiej trzeba się
@patrzpan: Skoro nie są Tobą zainteresowane to mają tracić Wasz czas na jakieś spotkania i mają się zmuszać do gadania z Tobą?
W ogóle kisnę z tego typu wątków, gdzie jeden z drugim poznali 3 na krzyż kobiety z innych krajów (zresztą będąc dla nich jakąś odmianą od ich rodaków) i po tym wyrokują o całych