Wpis z mikrobloga

W NORMALNYM CYWILIZOWANYM KRAJU JAK SIĘ POPATRZYSZ NA TAKĄ NIEMKĘ WŁOSZKĘ HISZPANKĘ W KLUBIE ALBO BARZE TO ONA ALBO CIĘ GRZECZNIE ZIGNORUJE ALBO UŚMIECHNIE SIĘ I ZAGADA I SOBIE POROZMAWIACIE O WASZYCH ZAINTERESOWANIACH O ŻYCIU O TYM JAK SIĘ BAWICIE I MOŻE NAWET SIĘ WYMIENICIE NUMERAMI JAK SIĘ SOBIE SPODOBACIE

A W POLSCE, JAA PIEHDOLE, W POLSCE JAK W LESIE, NIE, W POLSCE JAK W CHLEWIE OBSRANYM G00VNEM. SPOJRZYSZ NA TAKĄ P0LSKĄ PROTO-GRAŻYNĘ WITAMINĘ TO ONA ALBO WYKRZYWI MORDĘ I CI PRZYPIERDZIELI TOREBKĄ ALBO SIĘ SPYTA
"CO KUHWA? CHCESZ KOPA W JAJA KUHWA? PATRZYSZ SIĘ NA MNIE NA KARYNĘ KRUSZYNĘ WITAMINĘ MADKĘ P0LKĘ? WIESZ KIM JA JESTEM? JESTEM KŁODĄ W ŁÓŻKU I NIE MAM ZAINTERESOWAŃ I MAM PASKUDNY WIEJSKI RYJ ALE MAM CIPĘ KUHWA JESTEM KIIIIIIIIMŚ JESTEM KIMŚ KUHWA"

#p0lka #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #testoviron #tinder #heheszki #przegryw #wygryw ##!$%@? #stulejacontent
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ramzes8811: xD prawdziwe

nie jestem chadem 9+/10 a mimo to zawsze dziewczyny zza granicy (Ukrainki, Niemki, Brytyjki, Litwinki, Czeszki) były dużo milsze, bardziej uprzejme i otwarte w kontaktach niż p0lka...

i w sumie #!$%@?ł je pies xD nie będę się płaszczyć przed byle szmulą bo jej się coś wydaje
  • Odpowiedz
@CelinaC w całym swoim życiu spotkałem całe 4 przypadki odbiegające od tej reguły więc jednak mam nadzieję a faktem jest że to co w Polsce jest wyjątkiem to za granicą jest normalne i o dziwo polki też umieją się starać tylko nie o Polaka bo wie że na jego miejsce ma 100 kolejnych spermiarzy

Inna sprawa że jednak coś trzeba ruchać a jak się trafi wyjątek to tym lepiej trzeba się
  • Odpowiedz
Nie wiem o co chodzi u nas kobietom że zwykłego spotkania na kawę odmawiają

@patrzpan: Skoro nie są Tobą zainteresowane to mają tracić Wasz czas na jakieś spotkania i mają się zmuszać do gadania z Tobą?

W ogóle kisnę z tego typu wątków, gdzie jeden z drugim poznali 3 na krzyż kobiety z innych krajów (zresztą będąc dla nich jakąś odmianą od ich rodaków) i po tym wyrokują o całych
  • Odpowiedz
@Halbr: jak tam na froncie walki w imię kobiecego imperatywu? Twoja gra bety poprawiona? Gotów robić wszystko, by dostąpić zaszczytu powąchania choćby smugi kondensacyjnej jaką stworzy za sobą kobieta spoza Twojego zasięgu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NukeOps: @Protector:

Reynevan, nawiasem mówiąc, miał dwadzieścia trzy lata i świata poznałraczej niewiele. Znał bardzo mało Czeszek, jeszcze mniej Ślązaczek i Niemek, jedną Polkę, jedną Cygankę - a jeśli szło o inne narodowości, to tylko raz dostał kosza od Węgierki. Jego eksperiencje erotyczne w poczet imponujących zaliczone nie mogły być więc żadną miarą, ba, były, szczerze powiedziawszy, dość mizerne, zarówno ilościowo jak i jakościowo. Ale i tak wbiły
  • Odpowiedz