Aktywne Wpisy
valse +1
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #psychologia #depresja Jakiś czas temu spotykałam się z pewnym facetem i nie trwało to długo, ale nie mogę się pozbierać po tej relacji. Usiłuję już od pięciu miesięcy i mam wrażenie, że momentami jest tylko gorzej. Mężczyzna ten miał unikający styl przywiązania. Jak sobie z tym poradzić? Przez pierwszy okres, tuż po zerwaniu przez niego relacji,

AnaliaOdtylia +18
Jestem śmiertelnie zmęczona, chociaż niczego w życiu nie dokonałam.

Nie warto mieć dzieci...
Mój cały świat runął w gruzach. Mój syn, a zarazem moje jedyne dziecko, wczoraj przyszedł do mnie i chciał porozmawiać.
Standardowa pogadanka jak ojciec z synem, jednak w pewnym momencie, on spoważniał i stwierdził, że musi mi coś wyznać.
Powiedział mi, że jest gejem. Poczułem w tamtym momencie, jakby ktoś mnie strzelił w twarz, 18 lat go wychowywałem i uczyłem, był moim oczkiem w głowie i niczego mu nie odmawiałem, a mimo to On zrobił mi coś takiego. Jestem rozczarowany i wściekły, gdy mi o tym powiedział, wykrztusiłem tylko "porozmawiamy później", w takim byłem szoku.
Rozumiem, że są inne orientacje, jestem tolerancyjny, nikomu do łóżka nie zaglądam, baa nawet sam popieram małżeństwa homoseksualne, ale kiedy okazało się, że mój syn jest gejem, to nie potrafiłem zachować spokoju. To jest moje jedyne dziecko...
Mój syn niby jest dorosły (18), ale to wciąż dziecko, czy możliwe, że ten cały homoseksualizm to tylko efekt uboczny dorastania? Może z czasem mu przejdzie?
Jak powinienem się jako ojciec zachować w tej sytuacji? Bardzo mnie zranił, ale myślę, że powinienem mu wybaczyć i jakoś pomóc.
#porady #lgbt #homoseksualizm #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania:
źródło: comment_Z7JOVNeWfl5Ui1n3NzWnRxA9FFd0t4Gl.jpg
Pobierz@AnonimoweMirkoWyznania: Po pierwsze to musisz sie uspokoic. Jak cos glupiego dowalisz to stracisz kontakt z synem, co bedzie gorsze od uswiadomienia sobie, ze syn jest gejem i zycia obok syna. Chyba chcesz miec
Komentarz usunięty przez autora
tfu
z chłopem można usiąść i przedyskutować kwestię przekazania genów, powiedz mu by uszanował to że liczyłeś na to że zrobi mu wnuka, że przekaże dalej geny, że po prostu chciałbyś by traktował to poważnie nawet jak jest
to jest dorosłe podejście
edit;
ja tego nie rozumiem, że niby jestem ped...łem to mam od razu być skreślony z dzietności? wy normalni jesteście?