Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

rales +82
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Dziewczyna nr 23 (spotkanie drugie)
Do drugiego spotkania doszło niecałe dwa tygodnie po pierwszym. Chyba dlatego, iż z racji że ja zaproponowałem pierwsze, to teraz czekałem, aż dziewczyna zaproponuje drugie. W końcu się doczekałem. Poszliśmy na kolację, później jeszcze na krótki spacer po rynku, a na końcu połazić po galerii handlowej.
Cały czas miałem w głowie, że muszę podjąć z nią temat mojego podejścia, czy raczej braku,
Dziewczyna nr 23 (spotkanie drugie)
Do drugiego spotkania doszło niecałe dwa tygodnie po pierwszym. Chyba dlatego, iż z racji że ja zaproponowałem pierwsze, to teraz czekałem, aż dziewczyna zaproponuje drugie. W końcu się doczekałem. Poszliśmy na kolację, później jeszcze na krótki spacer po rynku, a na końcu połazić po galerii handlowej.
Cały czas miałem w głowie, że muszę podjąć z nią temat mojego podejścia, czy raczej braku,

#pytanie #narzedzia
Z tego co się orientuje to te tańsze mogą nie trzymać kątów cięcia oraz sprawdź jaka jest głębokość cięcia przy jakiej tarczy.
Komentarz usunięty przez autora
https://allegro.pl/oferta/stanley-fme301k-pilarka-tarczowa-190-1650w-kufer-7728294535
te za 200 się nie różnią niczym zapewne i wszystko z jednej fabryki.
Jak ja kupowałem pilarkę to w necie słabo o opinie czy porównania, a w sklepach stacjonarnych słyszałem "Panie, to się słabo sprzedaje, tutaj dwa modele boscha i jeden chińczyk".
W mojej okolicy to tylko na jeden sklep miał na stanie pilarki tarczowe, metabo ks 55 albo bosch gks 190.
Wziąłem gks 190 ze względu na głębokość cięcia...