Wpis z mikrobloga

Zajumane z Peppera
https://www.pepper.pl/promocje/tusty-czwartek-i-paczki-ceny-ceny-ceny-aktualizacja-142660

Kaufland - pączek z nadzieniem wieloowocowym 0,37 zł - przy zakupie 12 szt. (karton)
Lidl – pączek z nadzieniem wieloowocowym 0,38 zł - przy zakupie 12 szt. (karton)
UWAGA w aplikacji LIDL PLUS - 30 % na tłusty czwartek jest kupon ale na donuty
Biedronka – pączek z cukrem pudrem lub z lukrem 0,39 zł – przy zakupie 12 szt.
Intermarche – pączek z nadzieniem wieloowocowym 0,59 zł - przy zakupie 4 szt.
Carrefour - pączek z nadzieniem 0,55 zł - przy zakupie 10 szt.
Auchan – pączek z nadzieniem 0,89 zł
POLOmarket – pączek z cukrem pudrem 0,65 zł
Tesco – pączek z nadzieniem wieloowocowym 0,41 zł - przy zakupie 12 szt. (karton)
Netto – pączek z lukrem 0,79 zł
Aldi – pączek z marmoladą lub adwokatem 0,99 zł
Selgros – pączki za 0,89 zł

#cebuladeals #tlustyczwartek
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piter259: jak musisz pytać to znaczy, że ty jeszcze prawdziwego pączka nie jadłeś. Nie wiem jak można by zjeść pączka robionego "tradycyjnie" i zjeść pączka z marketu i powiedzieć, że nie ma różnicy i warto brać te z marketu.
  • Odpowiedz
@piter259: I jeszcze dla Ciebie składniki potrzebne do wypieku tradycyjnych pączków (pierwszy lepszy przepis):

SKŁADNIKI NA OK. 20 SZTUK
1 szklanka (250 ml) mleka
50 g świeżych drożdży (lub 14 g suszonych)
3
  • Odpowiedz
@piter259: No i? Olej palmowy też jest używany powszechnie i co? Dobry jest?

Zresztą, nie ma co z tobą gadać, bo widzę że dla Ciebie liczy się cena. Mógłby tam być żużel i byś jadł jeśli byłby tani.
  • Odpowiedz
@schreder: Nie widzę związku nierozwiniętego zmysłu smaku a opóźnienia umysłowego, ale co mi tam. no ja to na luzie traktuje ale widzę dla Ciebie to kwestia honoru ( ) Nie spodziewałem się takiej mocy dzielenia ludzki przez pączki xD
  • Odpowiedz