@steemm: No dobra ale o czym byś chciał dodatek w V? Znowu o tych 3 małpach? I jaka by była fabuła? Majkel nie lubi Trewura a Frunklin ich zabiera na randkę? Nie, dzięki XD
W IV miałeś jakoś zarysowane postacie Klebitza i Luisa i sam pomysł połączenia tych opowieści mi się bardzo
@oliwirgutkowski: ja bym chciał się dowiedzieć w którym momencie typ mówi, że nagrywa do red deda, bo jakoś to nie wynika z tego co mówi. Powiedział, że coś nagrywa, teraz pomaga żonie i ogólnie teraz odpoczywa po robocie z red dedem a potem mówi o tym ile przy nim pracował i że rockstar będzie miał coś do ogłoszenia. Co to za czapki z folii.
@nieruchomy_poruszyciel: Nie mówi nigdzie. Nawet dementował na twiterze, ale też jest opcja że wrzucą Artura do online jak już ogarną w która stronę online ma iść.
#mecz Odpuściłem sobie oglądanie tego spotkania bo stwierdziłem c--j mnie obchodzi 3 miejsce na mundialu a tu się okazuje, że chyba ominąłem mecz roku...
#rdr2
@oliwirgutkowski: ale taguj #rakcontent XDDD
Na pewno jest większa furtka i więcej możliwości niż w V
Znowu o tych 3 małpach? I jaka by była fabuła? Majkel nie lubi Trewura a Frunklin ich zabiera na randkę?
Nie, dzięki XD
W IV miałeś jakoś zarysowane postacie Klebitza i Luisa i sam pomysł połączenia tych opowieści mi się bardzo
Komentarz usunięty przez autora