Wpis z mikrobloga

Byłem na rozmowie o prace do #korpo Niby na pierwszy rzut oka wszystko super. Rozmowa bardzo przyjemna, rozmowa jak z dobrym kolega, podobne poglądy i nie ma się do czego przyczepić, atmosfera tez super. Tylko wydaje mi się ze tak mnie zakręcili i zainteresowali, ze nawet nie zapytałem jaka stawka, na czym polega wynagrodzenie ( czy tylko same prowizje, a podstawy nie ma). Wpisałem w google nazwę tej firmy. Trzy strony pisały ze to oszuści i naciągają ludzi, opinie byłych pracowników są takie, ze kobitka zarobiła 5 tysięcy, myśląc ze jest dobra, wynagrodzenie dostała po 3 miesiącach przez co musiała brać zaliczki, a później okazało się ze te pieniądze jakoś przepadły i nic nie dostała. xD przebieg spotkania opisany tak samo jak mój. Co myślicie? Uradowany wyszedłem ze znajdę fajna prace, a tu strzał w policzek
#praca #korposwiat
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@swinka_morska: zacząłem z gościem rozmawiać o samochodach, na końcu rozmowy pokazał mi swojego nietaniego lexusa. Powiedział ze możemy w sumie się przejechać i wylatywał bokiem na rondzie ze mną. XD raczej zrezygnuje ale doświadczenie zajebiste
  • Odpowiedz