Powiem Wam że w Natalce z humana widzę potencjał na dobrą dziewczynę, taką która mogłaby przywrócić jakość i sens życia, który 10.02.2016 odebrała mi hipergamiczna bestia #p0lka patrycja. Ale jak sobie przypomnę, że mam karłowatość 168,5cm a do tego polacki ryjec 1/10 i zakola to dobrze wiem, że nie ma już ratunku, nic i nikt już nie pomoże... jedynie zrobienie sobie cipy za 30k przywróci mi honor i godność człowieka utraconą przez karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola. Wracam już do piwnicy grać w polską dynamiczmą grę MMORPG, w której można grać aż 6 profesjami (w tym wojownikiem), w którą gram już całe 10 lat a później będę walił konia do Natalki z humana, bo cóż więcej przy tak wielkim s----------u zrobić można... #przegryw #stulejacontent #depresja #logikarozowychpaskow #tfwnogf
@Indikatiwus_presentusaktiwus: @ukaszeq: to nie jest taka zeszmacona stacey 9/10, dziewczyna o takiej delikatnej urodzie można rzec, nie eksppnuje się za bardzo, skromna
@kiedysbylemnormalny: a p0lka patrycja jeszcze w ogole pamieta o Twoim istnieniu? Bo pamietam ze w tym wpisie gdzie wyjasniales ten 10.02 bylo ze sie kumplowaliscie/ przyjazniliscie
@kiedysbylemnormalny: czyli podobnie z rozowymi jak u mnie, gdybym sie zabil czy cos pewnie by powiedzialy no szkoda w c--j dobra lece na melo bo piateczek
@Indikatiwus_presentusaktiwus: nawet nie muszę rozpoczynać tej walki bo przez karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola przegrałem już każdą walkę
@KolejnyWykopowyJanusz: ja nie mam problemu z rozmawianiem z różowymi bo potrafię rozmawiać, problem to karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola bo przez to nie chcą ze mną rozmawiać
Wracam już do piwnicy grać w polską dynamiczmą grę MMORPG, w której można grać aż 6 profesjami (w tym wojownikiem), w którą gram już całe 10 lat a później będę walił konia do Natalki z humana, bo cóż więcej przy tak wielkim s----------u zrobić można...
#przegryw #stulejacontent #depresja #logikarozowychpaskow #tfwnogf
@kiedysbylemnormalny: Dołączyć do cygańskiego cyrku i bawić ludzi robiąc fikołki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
https://www.wykop.pl/wpis/38876781/na-liczniku-1096-dni-stulejlista-brzmi-czas-na-obi/
Odwołaj swoje słowa bo czarno będzie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu